Definasyon

Çok kas kütlem yok. Fakat 16 yağ oranımı 10a çekip fit bi görüntü yakalamak istiyorum. 187 boy 77 kilom var. Kanıtsız yada örneksiz yazmamanız ricamdır. Definasyona girmemem için geçerli sebepleriniz varsa yazabilirsiniz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulk'un amacı kas hacmini arttırmaktır definasyon ise mevcut kas kütlesini koruyup aynı zamanda bulk döneminde alınan fazla yağları atmaya yardımcı olur.
Kendinde belirtmişsin çok kas kütlem yok diye 16 yağ oranını 10'a çekersen gene fit olmayan bir görüntüye ulaşırsın

Aslında vücudumun şeklini görmek isterim. Böyle çalışmak daha zevkli olur bütün kasılmalar gözümün önünde olacak. Ayrıca karın kasları belirecek :)

güncel fotoğraf varsa daha sağlıklı yorum yapılabilir . ama aceleye gelirse kendini daha geriye götürmüş olursun :/

3 gün önce çekindiğim bi fotoğraf. Ektomorf yapıdayım. Ne bulsam yediğim halde spor yaptığım zaman yağ oranım sabit kalmıştı. Şimdi de öyle yapacağım fakat çalışma düzenim değişeceği için yağ oranım düşecek. Bu yaz abur cuburu da kestim. Dikkat ediyorum vücuduma ne girdiğine. Yorumlarsanız sevinirim :)
20cd8f7d2ec73cbaa276774335cbc48f.jpg

İsterdim ki yıllarca durmadan yapayım ama max 9 ay yapabilirim :) sonra 12. Sınıf oluyorum sınavlarım başlayacak ünide devam :)

Back
Yukarı