Definasyon Zamanı

Arkadaslar bu spora baslayalı 2.5 ay oldu.Guzel bir gelisme sagladım.2.programım bitti ve yeni program istedim.Antrenor definasyon programı yapman gerekir yaz geldigi icin dedi.Sizce definasyon icin erken mi olur yksa haftaya baslıyorum.?

2.5 ayda definisyona girecek kadar kütle kazanamazsın. Yağ oranının düşük daha da düşürürsen sıska bir vücut çıkar. Arkadaşların dediği gibi tam gaz devam... Seneye bugün definisyon programını birlikte çıkarırız ;)

O hocadan suphe etmek gerek aneorexia filan olabilir :) 2.5 ayda ne kadar kas ekledinde definisyona giriyosun ve bide o boy ve kiloyla definisyona gir diyo .d hocanin olculeri merak ettim

Şimdide moda bu demekki :D Muhtemelen yağ yakıcı falan satmaya kalkacaklar.

megacracker senin vücuduna lazımsa benim intahar etmem lazım. Sen normal hacimlenmene devam et ;)

bi ara kafein hapı alıcam snada alalım diyodu :D hoca yaz aylarında yuksek agırlıkla calısılmaz definasyon donemidir diyo soguklar basladı mı geri hacim programına baslarız diyo kafamı karıstırdı adam :)

bi ara kafein hapı alıcam snada alalım diyodu :D hoca yaz aylarında yuksek agırlıkla calısılmaz definasyon donemidir diyo soguklar basladı mı geri hacim programına baslarız diyo kafamı karıstırdı adam :)

hocan olaya baya sığ bakmış :D sen normal devam et bence. Yediğine dinlenmene uykuna vs vsthums:

Surda 2.5 ayin olmus definisyon bulk diyosun o donemler kisiden kisiye degisir zaten zayifsin senin kas kutleni arttirmaktan baska caren yok sporuna beslenmene ayni sekilde devam et baktin yaglandin ozaman gir definisyona oyle yazlik kislik degil yani .d ha benim gibi her yaz 2 ay marmariste calisiyosan tabiki define gitmekte fayda her konuda

Back
Yukarı