Definasyon Hakkında

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin hepinize 84 kilo 1.81 boyundayım. 7 aydır vg ile ilgileniyorum. Daha önceden de bir geçmişimiz var. Sormak istedigim aylardir ne bulduysam yiyorum ama şimdi definasyona girmek istiyorum benim tam olarak anlamadığım şey biz karbonhidratı ne zaman alıcaz ? Örnek programlarla kendinizin kullandığı veya başka yerden bana açıklarsanız çok sevinirim. İyi günler

Genel manada düşünürsek karbonhidrat almanın amacı enerji kazanmak ve antremanları güzelce tamamlamak.Bu mantıkta düşünürsek karbonhidratlara antreman öncesinde yoğunlaşmak daha yararlı olucaktır.Ben antreman öncesi:Tatlı patates,bulgur,esmer pirinç,kepekli makarna,baklagiller gibi besin değerleri yüksek karbonhidratlar tüketiyorum ki antremanda enerji versin.

Genel manada düşünürsek karbonhidrat almanın amacı enerji kazanmak ve antremanları güzelce tamamlamak.Bu mantıkta düşünürsek karbonhidratlara antreman öncesinde yoğunlaşmak daha yararlı olucaktır.Ben antreman öncesi:Tatlı patates,bulgur,esmer pirinç,kepekli makarna,baklagiller gibi besin değerleri yüksek karbonhidratlar tüketiyorum ki antremanda enerji versin.

Teşekkür ederim hugh jackman :) peki varsa programini paylasir misin ?

Başkalarının antrenman programı sana verimli olmayabilir, senin programında aynı şekilde başkasına verimli olmaz.

Başkalarının antrenman programı sana verimli olmayabilir, senin programında aynı şekilde başkasına verimli olmaz.

Dogru soyluyosun hocam ben alıyım onu uyguluyayım diye istemiyorum zaten sadece ne yiyip ne iciliyo onu merak ettigim icin. İnternetten baktiklarim pek ic acici gelmedi bana o yuzden.

Hugh Jackman 'mı :D antreman öncesi bi gün şöyle mesela:
2 porsiyon (tabak) pirinç lapası (yağsız tuzsuz)
2 dilim tam buğday ekmeği
2 muz
Ek olarak salata,yoğurt,ayran

2 muz
Eyvallah kardesim sagolasin. Baska varsa paylasirsaniz cok sevinirim.[DOUBLEPOST=1457088426][/DOUBLEPOST]
2 muz

Eyvallah kardesim sagolasin. Baska varsa paylasirsaniz cok sevinirim.

Önemli olan geç sindirilen karbonhidrat almak pirinç lapası yerine bulgur,tatlı patates,yulaf gibi şeylerde yiyebilirsin

Back
Yukarı