Sabah kalkar kalkmaz genelde 8-10 arası kalkarım.
Kilom:81-82 arası boy:176 cm Kas kütlem var resim atarım ilerde daha yeni üye oldum ama 5 yıldır spor yapıyorum arada bazı nedenlerden ötürü bırakmak zorunda kaldım ama bu sefer öyle bir şey olmayacak inşallah.Karın kası çıkarmadan olmaz
Diyete başlayalı 5 gün oldu hedefim 75-77 kiloya kadar düşüp yağsız bir vücut elde etmek.
Bu diyetle haftanın 5 günü antrenman yapıyorum ve her antrenman sonrasında 25 dakika kardiyo ve karın yapıyorum karını 1gün aralıkla yapıyorum.
- 1.öğün :1 kase kelly's fitness clup çilekli gevrekten yiyorum süt ile beraber.
- 2.öğün :saat 12:00-14:00 arası 4 haşlanmış yumurta (1'ini sarısıyla beraber) ,2 dilim tam buğday ekmeği arasına şu bimde satılan hamburger içinden koyuyorum yağsız kızartıp ,kibrit kutusu kadar light peynir,150-200 gram suda haşlanmış tavuk göğsü ve yeşil çay.(öğün çok görünüyor ama doymuyorum bile
)
- 3.öğün:Antrenmandan 20-30 dk sonra su ile whey proteini içiyorum 2 tane yağsız kızarmış yumurta sarısıyla beraber ben yarım yağlı sütle yapıyorum yağ koymamak için ve 150-200 gram tavuk göğsü yiyorum.Ardından yeşil çay içiyorum.
- 4.öğün:Bu öğünde yatmadan önce yağsız tuzsuz lor peyniri yiyorum gece protein için.
Kilom:81-82 arası boy:176 cm Kas kütlem var resim atarım ilerde daha yeni üye oldum ama 5 yıldır spor yapıyorum arada bazı nedenlerden ötürü bırakmak zorunda kaldım ama bu sefer öyle bir şey olmayacak inşallah.Karın kası çıkarmadan olmaz

Diyete başlayalı 5 gün oldu hedefim 75-77 kiloya kadar düşüp yağsız bir vücut elde etmek.
Bu diyetle haftanın 5 günü antrenman yapıyorum ve her antrenman sonrasında 25 dakika kardiyo ve karın yapıyorum karını 1gün aralıkla yapıyorum.