Definasyon diyeti hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cyrax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cyrax

Üye
Merhaba arkadaşlar uzun süredir diyet yapıyordum 84 kilodan 73 e düştüm ama hala yağlı vücudum, 1 gün ağırlık bir gün kardio şeklinde geçiyor, koşu bandını 30 dakikaya indirdim fazla kas kaybı yaşamamak için ama bu yağlar acayip sinirimi bozuyor :(,beslenmemde oldukca şuan iyi durumda, bir kaç kafama takılan soru var,karbonidratı tam kesmemek gerekiyor sanırım?, haşlanmış princi antremandan önce tüketmek şu durumda iyimidir?, ve suyu kesmemizmi gerekiyor definasyon diyetinde?,sonuçta isteğim bu yağlardan kurtulmak, kurtuldukca hacim kazanmak, nasıl yol izlemeliyim acaba? :), teşekkürler şimdiden.

Bak baya aradım ama bulamadım bu su olayını forumda, sayende şuan öğrenmiş oldum :),koşu önceside korbomu alsam yoksa sadece ağırlık günündemi doğru?, kosu gununde sadece protein mi?, sabahları en azı 4 yumurta, yulaf+ süt, bazen cornflakes, karında deri sarkmış gibi hiç mutlu değilim, artık kiloda vermek istemiyorum dostum boyum 1.81, 70in altına inmekde istemiyorum,bu yağlardan kurtula bilsem:(, napacagimi sasirdim, nerde hata yaptigimi bilsem.

Bak baya aradım ama bulamadım bu su olayını forumda, sayende şuan öğrenmiş oldum :),koşu önceside korbomu alsam yoksa sadece ağırlık günündemi doğru?, kosu gununde sadece protein mi?, sabahları en azı 4 yumurta, yulaf+ süt, bazen cornflakes, karında deri sarkmış gibi hiç mutlu değilim, artık kiloda vermek istemiyorum dostum boyum 1.81, 70in altına inmekde istemiyorum,bu yağlardan kurtula bilsem:(, napacagimi sasirdim, nerde hata yaptigimi bilsem.

aslında ıhtıyacın olan duzgun bır beslenme programı ve bu proteın agılrıklı olmalı

gunde mın 5-6 ogun yap

her ogun 20-30 gr proteın almaya ozen goster

aksam 5 ten sonra karboyu kes ( agırlık varsa 1.5 saat once al )

kardıodan once proteın yeter karboya gerek yok

sıkı antrenman ıle hersey duzelcektır :)

derı sarkmaıs olayı kılo ıle alaklı bır durum degıl bu arada :( o zamana brakcaksın ve kendı kendıne toparlancak :) ama sen sporunu asla aksatma cok yardımı olur :) duzenlı beslen sporunu yap derı sarkması kısa surede gıdıcektır :)

aslında ıhtıyacın olan duzgun bır beslenme programı ve bu proteın agılrıklı olmalı

gunde mın 5-6 ogun yap

her ogun 20-30 gr proteın almaya ozen goster

aksam 5 ten sonra karboyu kes ( agırlık varsa 1.5 saat once al )

kardıodan once proteın yeter karboya gerek yok

sıkı antrenman ıle hersey duzelcektır :)

derı sarkmaıs olayı kılo ıle alaklı bır durum degıl bu arada :( o zamana brakcaksın ve kendı kendıne toparlancak :) ama sen sporunu asla aksatma cok yardımı olur :) duzenlı beslen sporunu yap derı sarkması kısa surede gıdıcektır :)

Sarkma öyle sarkma değil, yağ sadece :), abicim sabaları yumurta ile tamam geçiyorda, tavuk göğsü yetişdiremiyorum :),antremandan sonraya saklıyorum onu, bir yumruk boyutunda bir kaç gündür,kaç gramdır acaba o?, wheyle takviye gün içinde yapıyorum, yarım ölcekle, süt aldım 0.5%, protein miktarı sadece 2gr, yağlıda almıyorum, lor peyniri buldum,14gr bir kutuda protein miktarı, moskovada okuduğumdan loru zor buldum.

Sarkma öyle sarkma değil, yağ sadece :), abicim sabaları yumurta ile tamam geçiyorda, tavuk göğsü yetişdiremiyorum :),antremandan sonraya saklıyorum onu, bir yumruk boyutunda bir kaç gündür,kaç gramdır acaba o?, wheyle takviye gün içinde yapıyorum, yarım ölcekle, süt aldım 0.5%, protein miktarı sadece 2gr, yağlıda almıyorum, lor peyniri buldum,14gr bir kutuda protein miktarı, moskovada okuduğumdan loru zor buldum.

anladım en azından daha dıkkat edebılırsın :) ama emınım cok ıyı olucaktır :) zamanla :)

sakamı yapıyorsun?

daha adını bıle bılmedıgın bır steroıdı onermekle ne yaptıgını sanıyorsun

adama neden steroıd tavsıyesı verıyosun kı sana ne kullnım dedımı bırı yok sen gelıp burda steroıd kullan dıye tavsıye verıyosun ...
-------------------

sakın clenbuterol falan kullnmayın gerek yok ole bır ılaca asla

Boşver dostum kaale bile almadım, yağ yakımı icin ara sıra karnitin kullanırım o kadar, sabah 8 de kalktım beslenmemi yaptım, uyku düzenimi toparlayayım dedim, 12 de uyudum malesef 3 de kalktım şimdi, 6 saatlik dilim soktum araya malesef, grcelerde uyuyamiyorum :(

• Like
Reactions: R10
Cyrax ; karın hareketleri,diyet ve carido +ağırlık çalışması ile pekte mümkündür sixpackleri ortaya çıkartmak..sizde denseydiniz kesin olurdu...madem 8 yıldır yapıyorsunuz bu sporu..bunu benden daha iyi bilmeniz gerekirdi...hiç bir suplement kullanmadan süper vücuda sahip kişiler var şahit olduğum,bence takviye şart demek çok yanlış...

Son düzenleme:
cyrax arkadaşıma da bir önerim de idmanının ağırlık kısmını daha dinamik bir şekilde yapması olur. dinlenme sürelerini 30 sn civarına çekmek vücudu daha çok yoracağından hem kas gelişimini hem de yağ yakımını artıracaktır. yine aynı şekilde süpersetler denenebilir ara ara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar karşılıklı tartışmalarda konudan sapmayalım ve üslubu koruyalım.

shadown, Clenbuterol Anabolic Steroid olmasa da, sporda kullanılması doping kapsamında değerlendirilen bir ilaç ve ciddi yan etkileri var. Forumda diyet önerisi isteyen arkadaşlara bu tür ilaçları tavsiye etmek tasvip ettiğimiz bir tavır değil. Bu konular Steroidlerle ilgili bölümde, bu ilaçları kullanmaya zaten niyeti olanların doğru bilgi edinmesi için tartışılıyor.

Degerli forum uyeleri,

Son zamanlarda forumda cok sayıda off topic mesaj yazılır oldu. Foruma yeni kayıt olan uyeler, forumun isleyis tarzından haberdar olmadıkları icin, yazdıkları off topic mesajları mumkun mertebe dogru yerlere tasıyoruz.

Artık gedikli uyelerimiz bile bir cok baslık altına alakasız mesaj yazar hale geldiler. Bu nedenle artık konu baslıkları ciddi sekilde kirlenmekte, konu hakkında bilgi almak isteyen uye, konu ile alakasız sayfalarca atısma, tartısma alakasız yorum ve soruyu da okumak zorunda kalmaktadır.

Bu durum forumu bir bilgi bankası olmak yerine icinde bilgi kırıntıları da bulunan bol geyikli bir duruma suruklemekte ve bundan dolayı bir cok uye ve uye adayını da forumdan sogutmaktadır.

Tum bu nedenlerden dolayı, tum bu off topicler tespit edildigi an silinecektir.

Yaplacak isleme ornek vermek gerekirse;

Gaspari baslıgında hardline urunleri tartısılılamaz. Ikisi kıyaslanabilir ama sadece hardline hakkında, gaspari baslıgında yorum yapamazsınız,

omuz baslarının nasıl buyutuleceginin tartısıldıgı bir baslıkta, biceps lerinizin neden gelisemedigini soramazsınız,

konu baslıgından alakasız ikili polemiklere girmemelisiniz.

Forum Kuralları madde 22- Bodyforumtr.com steroid (ilaç) kullanımına karşıdır.Forumda steroid konuları steroid bölümü dışında konuşulmayacaktır.
Steroid bölümünde ise steroidlere teşvik edici mesajlar yazmak, steroidleri abartılı övmek, yan etkileri yok gibi göstermek ve bunlardan bahsetmemek kesinlikle yasaktır.
Steroid temin etmek,temin talebinden bulunmak ya da temin kanallarından bahsetmek yasaktır.

Forum Kuralları Madde 9- Nazik ve saygılı olun:

9.1. Uygunsuz, kırıcı bir dilde konuşmaktan ve kişisel saldırılardan kaçınmalısınız. Aşağılayıcı, kaba, ahlâk dışı, nefret dolu, tehditkâr ve kanunlarla çelişecek içerikler gönderemezsiniz. Bunları dikkate almamanız durumunda, uyarı alırsınız veya siteden süresiz/süreli uzaklaştırılırsınız (Süresiz uzaklaştırılmalarda servis sağlayıcınız da durumdan haberdar edilir)

Back
Yukarı