Pain&Gain
Üye
Definasyon ve yağ yakma dönemine girdim , 1 ayda 4 kiloya yakın kilo verdim . 1.5- 2 senedir vg yapıorum ama bacaklarım vucudumun geri kalanına göre hacimsiz . İçinde bulunduğum definasyon dönemindede bacaklarıma hacim katamayacagımın farkındayım . Ama nasil bi program izlemem gerektigine karar veremedim . Squat yapmalı mıyım , bacagı tek bi günde mi girmeliyim , bacak antremanından sonra kardio yapmalı mıyım , setler ve tekrarlar nasil olmalı kafamda tam oturtamadım . Bacaklarım hacimli olsa programımı oluşturabilcem ama bacaklar hacimsiz . Bu durumda tavsiyeleriniz nelerdir ?
Bide başlıkla alakasız ama kafamı karıştıran bi başka konu daha var ; biliosunuz antremandan sonra inisülin hormonu salgılatmak amaçlı basit şeker alıyoruz bulk döneminde , ama definasyonda şekeri tamamen kesiyoruz , antremandan sonraki şekeride mi kesmeliyiz yoksa bi miktar almalı mıyız . Benim düşüncem taze meyveyle şeker ihtiyacını karşılamak , hem vitamin acıgımızı bi nebze kapatmış oluruz . Sizin düşünceniz nedir ??
Bide başlıkla alakasız ama kafamı karıştıran bi başka konu daha var ; biliosunuz antremandan sonra inisülin hormonu salgılatmak amaçlı basit şeker alıyoruz bulk döneminde , ama definasyonda şekeri tamamen kesiyoruz , antremandan sonraki şekeride mi kesmeliyiz yoksa bi miktar almalı mıyız . Benim düşüncem taze meyveyle şeker ihtiyacını karşılamak , hem vitamin acıgımızı bi nebze kapatmış oluruz . Sizin düşünceniz nedir ??