definasyon dönemi supplement kürü

merhaba kolay gelsin.
182 boyunda 80 kiloyum uzun zamandır yarı profesyonel olarak fitness ve boks çalışıyorum. sakatlık yüzünden bırakmıştım fakat tekrar çalışmalara başladım.
3 ay boyunca çalışıp 6-8 kg yağ yakıp kas hatlarımı belirginleştirmek istiyorum. kullanmak istediğim supplementler hakkında yorumunuzu almak istiyorum.

sabah 08.00 2 adet muscle pharm cla kapsül
sabah 08.30 1 porsiyon whey protein
öğlen 13.30-14.00 2 adet muscle pharm cla kapsül
akşam 18.30 2 adet hydroxcut harcore kapsül + 2 adet optimum nutrition bcaa kapsül + 1 adet optimum nutrition essential amino energy kapsül
akşam 19.00-20.30 arasında antrenman yapıyorum
antrenman sonrası 1 porsiyon whey protein + creatine
haftada 3 akşam 23.00da 6 km koşu yapıyorum
programla ilgili fikir belirtirseniz sevinirim.

benım fıkrımı sorcak olursan faydasınıda gorursun denemenı ısterm.gunun sabah 6 gece 12 arasında olsun 6 da uyan hydroxcut al ve acı nescafe ıc cık sokaga kos ama yarım saaatı gecmesın gel yemegını proteınını ıc karnın ac kalmasın ara ogunlerın olsun bcaa kullanmanı onermem yag yakmak ıstıyorsan cunku yag yakımını engellıyor kendı uzerımde gordum etkısını bunun yerıne glutamın kullan mutlaka creatın kesınlıkle kullanma amıno asıtın varsa elınde ogun aralarında ıcmen super olur :)

zaten hydrıxcuts cok etkılı bır yag yakıcı neden bıdaha cla kullandıgını çözemedım bosuna böbrek karıcegrlerını yormanın bır anlamı yok

Back
Yukarı