Definasyon Dönemi Beslenme Programı Yardımınıza İhtiyacım Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stilem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

stilem

Üye
Definasyon Dönemi Beslenme Programımı Yorumlarmısınız 87 Kiloyum
Saat 07:30 1 Beyaz 2 Tam Haşlanmış Yumurta = 17 Gram Protein , 11 Gram Yağ , 162 Kalori

Saat 07:30 150 Gram Haşlama Tavuk Göğüs = 38 Gram Protein , 1 Gram Yağ , 165 Kalori

Saat 07:30 50 Gram Yulaf Ezmesi Ve 250ML Süt = 13 Gram Protein , 8 Gram Yağ , 40 Gram Karbonhidrat , 298 Kalori

Saat 13:00 100 Gram Bulgur , 100 Gram Tavuk = 37 Gram Protein , 8 Gram Yağ , 20 Gram Karbonhidrat , 294 Kalori

Saat 17:00 125 Gram Tavuk Ciğer = 26 Gram Protein , 5Gram Yağ , 7 Gram Karbonhidrat , 183 Kalori

Saat 17:10 1 Adet Yeşil Elma = 12 Gram Karbonhidrat , 50 Kalori

Saat 17:15 100 Gram Pirinç Pilavı = 2 Gram Protein ,2 Gram Lif , 20 Gram Karbonhidrat, 93 Kalori

Saat 18:00 Antremandan 1Dakika Önce Önce 3,5 Gram Arjinin

Saat 20:30 150 Gram Haşlama Tavuk Göğüs = 38 Gram Protein , 1 Gram Yağ , 165 Kalori

Saat 20:45 125 Gram Tavuk Ciğer = 26 Gram Protein , 5Gram Yağ , 7 Gram Karbonhidrat , 183 Kalori

Saat 21:00 1 Beyaz 2 Tam Haşlanmış Yumurta = 17 Gram Protein , 11 Gram Yağ , 162 Kalori

Saat 22:00 Yeşil Çay

Saat 22:30 100 Gram Lor Peyniri = 10 Gram Protein , 1 Gram Yağ , 7 Gram Karbonhidrat , 65 Kalori

Saat 23:00 1 Bardak Süt = 6 Gram Protein , 3 Gram Yağ , 10 Gram Karbonhidrat , 100 Kalori

Toplamda 230 Gram Protein , 55 Gram Yağ , 123 Gram Karbonhidrat , 1910 Kalori

çok güzel bir beslenme programı olmuş. çaldım :D (tek sorun çalıştığım için değişik saatlerde bazen antin kuntin yemeklerle karşılaşıyorum :( )

çok güzel bir beslenme programı olmuş. çaldım :D (tek sorun çalıştığım için değişik saatlerde bazen antin kuntin yemeklerle karşılaşıyorum :( )
Definasyon için açıkçası benimde hoşuma gitti fakat salondaki hocama gösterdiğimde kötü demişti her öğün protein almana gerek yok demişti ama araştırdığımda protein yüksek karbonhidrat az olması yazıyordu bana söyleyen hoca yarışmaya katılmış birisi programın düzgün olup olmadığı konusunda aklımı karıştırdı

Definasyon için açıkçası benimde hoşuma gitti fakat salondaki hocama gösterdiğimde kötü demişti her öğün protein almana gerek yok demişti ama araştırdığımda protein yüksek karbonhidrat az olması yazıyordu bana söyleyen hoca yarışmaya katılmış birisi programın düzgün olup olmadığı konusunda aklımı karıştırdı
Hocan doğru söylemiş. Program uygun şekilde planlanmamış.

makro değerlerinde protein whey olmadan bile gayet yüksek. ama biraz proteini kısıp karbonhidratı biraz daha yükseltilebilir tabiki.

Güzel planlamissin. Yag gramaji iyi duruyor, fakat proteini 40 gram kadar azaltip karbonhidrat alabilirsin onun yerine. Ben olsam sütleri cikarir sabahki yulafin yanina muz, fistik ezmesi vs. eklerdim. Kaloriyi icmeyi sevmedigimden.

Bir de ogunleri cok bolmussun, ozel bi sebebi var mi? Daha az ogune paylastirsan, karblarla proteinleri ayni ogunde yesen aralik koymak yerine daha guzel olur.

Son olarak zeytinyagi tereyagi vs kullaniyor musun, yazdigini goremedim de?

Güzel planlamissin. Yag gramaji iyi duruyor, fakat proteini 40 gram kadar azaltip karbonhidrat alabilirsin onun yerine. Ben olsam sütleri cikarir sabahki yulafin yanina muz, fistik ezmesi vs. eklerdim. Kaloriyi icmeyi sevmedigimden.

Bir de ogunleri cok bolmussun, ozel bi sebebi var mi? Daha az ogune paylastirsan, karblarla proteinleri ayni ogunde yesen aralik koymak yerine daha guzel olur.

Son olarak zeytinyagi tereyagi vs kullaniyor musun, yazdigini goremedim de?
En yakın yemek araları 15dk çünkü bazı yerlerde şöyle yazıyordu 1 oğün yemek yendiğinde en fazla 30 gram protein alır gerisi gereksizdir yazıyordu bu haliyle ne olur veya senin dediğin gibi yakın aralıklı yediğim öğünleri birleştirirsem daha mı faydalı olur ?
Pişen yemeklerin hepsi su ile pişiyor zeytin yağı veya tereyağı kullanmıyorum

En yakın yemek araları 15dk çünkü bazı yerlerde şöyle yazıyordu 1 oğün yemek yendiğinde en fazla 30 gram protein alır gerisi gereksizdir yazıyordu bu haliyle ne olur veya senin dediğin gibi yakın aralıklı yediğim öğünleri birleştirirsem daha mı faydalı olur ?
Pişen yemeklerin hepsi su ile pişiyor zeytin yağı veya tereyağı kullanmıyorum
o 30 gr hikaye. if diyeti yapanlar günde 2 öğüz beslenip 150 200 gr ortalama protein aldığını var saysak bu adamların gelişmesi imkansız olurdu :D

Yemek programında bulunan yemek saatleri 17:00 17:10 17:15 ve 20:30 20:45 21:00 burda birbirine çok yakın olanları tek 1 öğün halinemi çeviriyim veya böyle mi devam etmeliyim ve tek 1 öğün haline çevireceksem önce protein mi veya karbonhidratımı önce yemeliyim ek olarak karbonhidrat oranı düşük dendiğinden idman sonrası yani saat 21:00a 100 gram pirinç pilavı eklemelimiyim?

Benim sonuç aldığım definisyon beslenmem ; sabah 5 yumurta beyazı 1 tam, günde kahvaltı sonrası 3 öğün için 500 gr tavuk, 120 gr pirinç

Yemek programında bulunan yemek saatleri 17:00 17:10 17:15 ve 20:30 20:45 21:00 burda birbirine çok yakın olanları tek 1 öğün halinemi çeviriyim veya böyle mi devam etmeliyim ve tek 1 öğün haline çevireceksem önce protein mi veya karbonhidratımı önce yemeliyim ek olarak karbonhidrat oranı düşük dendiğinden idman sonrası yani saat 21:00a 100 gram pirinç pilavı eklemelimiyim?

.

Back
Yukarı