Definasyon İçin Yanlışmı Yapıyorum ?

Merhaba dostlar, daha öncede yağ yakımı ile ilgili konu açmıştım ama hala aklımda soru işaretleri var özellikle şu karbonhidratlar ile ilgili.
Beslenmemi düzene soktum sayılır.Vücut olarak değişim yok belki kas kütlem artmıştır ama yağ yakımım aynı.
https://www.bodyforumtr.com/threads/failfailto28-ramazan-yağ-yakımı-günlüğüm.135418/#post-1142136
Şimdi beslenme düzenimi yazayım:
Kahvaltı:
Domates-salatalık az zeytinyağlı
3-4 zeytin
2 tam + 3 beyazı yumurta
Canım isterse peynir
Bazen 1 dilim ekmek beyaz
Kefir kuru erik
Öğlen:
300 gr tavuk göğsü haşlanmış (antremandan önce yarısını antremandan sonra yarısını tüketiyorum.)
Bazen 1 kase yoğurt bazen domates-salatalık yağsız
Akşam:
Çalıştığım için çok verimsiz bi öğün oluyor yani genelde yemekler etsiz ve beyaz pirinç makarna arası dolaşıyor aslında burda yardımınızı istiyorum.Bazen hazır çorba içiyorum hatta bu yüzden.
Eve gelince/yatmadan:
200gr lor peyniri
10 adet çiğ badem
Günde 4 lt su
Şeklinde :)
Antreman olarak :
Pazartesi: Off
Salı: Yüzme(yürüyüş+koşu değişiyor yaklaşık git gel 3-4 km kendimi harab ediyorum diyebilirim :) + 30 dk kadar yüzüyorum.) + Ağırlık çalışması(Yuri Boyka programı.)
Çarşamba: Kickbox (40dk yada 1 saat) + Bisiklet(40dk)
Perşembe: Salı ile aynı
Cuma: Çarşamba ile aynı
Cumartesi: Salı ile aynı
Pazar: Kickbox çalışması (40dk yada 1 saat)
Gün içinde hareketliyim market ora bura gezerim yani bayağı.Alacağım karbonhidrat konusunda kararsızım bu konuda biraz yardımınızı bekliyorum :) teşekkürler...

Hedefimi ekleyeyim birde: 70-74 kg arasında fit bir vücut şu kalan yağlarımı eritmek istiyorum sadece büyük oranda yağ yaktım zaten lakin o alt karın kaldı.

diğer konudaki fotoğraflar doğru ise çok yanlış şeyler yapıyorsun :D yağ yakmaya değil kas kazanmaya ihtiyacı var o konudaki kişi sen isen yağ yok ki zaten

diğer konudaki fotoğraflar doğru ise çok yanlış şeyler yapıyorsun :D yağ yakmaya değil kas kazanmaya ihtiyacı var o konudaki kişi sen isen yağ yok ki zaten
Fotoğraflar doğru hatta çoğu kişi karın kası genetiğimin çok iyi olduğunu söylüyor ama benim derdim alt karındaki yağlarla öyle elime geliyor onları eritip 8 pack düşünüyorum biraz iddalı olur biliyorumda :) Birde bu vücut evde yapıldı yani hiç bir toz şu bu yok barfiks,dambıl ikisi var elimde sadece.

valla dostum karın kası genetiktir. yağ oranın ideal zaten max yüzde 11 12dir daha aşağıya düşmenin anlamı yok onun yerine kaslarını daha belirginleştirmen kilo alman daha mantıklı olur

Hocam hala daha neyin definasyonu?
Definasyon yaparken kaslardan da gittiğini unutma.
Senin definasyonla alakanın olmaması lazım.
Anladım hocam.Askeri sınavlara hazırlanırken bayağı bir yağ yaktım özellikle ramazanda %7 oranına düştüm ama sözünüzü dinleyip biraz kilo alacağım tabi bu süreçte antremanlarımıda yoğunlaştıracağım teşekkür ederim hocam :)

Acaba bu diyette Kas kütlem erir mi Proteini veya Karbonhidratı arttırmalı mıyım ? Normalde futbolla uğraşıyorum ama belli bir arada baya kilo aldım şimdi futbol+ fitness ile uğraşıyorum acaba bu diyette kasımı koruyup yağdan kilo verebilirmiyim
Kilo:97
Boy:176
Bmr:2179.8

Diyetteki Toplam Besin Değerleri
Kcal : 1900 Kcal
Karbonhidrat:201 gr
Protein:150
Yağ:54.4

Hedef : 80 kilo 2 ayda

valla dostum karın kası genetiktir. yağ oranın ideal zaten max yüzde 11 12dir daha aşağıya düşmenin anlamı yok onun yerine kaslarını daha belirginleştirmen kilo alman daha mantıklı olur
Hocam peki şimdi bu hafta biraz kendimi ödüllendirdim :) tatlı şu bu bunlardan doyasıya yedim.Çok fazla denize gittiğim,çalıştığım kickbox yaptığım için sanırım o kadar yememe rağmen gözle görülür bi yağlanma yapmadı.Kilo olarak da bişey olmadı.Sanırım çok çabuk yakıyorum.Nasıl açıklarsınız bilmemde.
Bu hafta şey yapmayı düşünüyorum yani kilom 75-76 ya ulaşana kadar kaliteli karbonhidratlarla kilo almayı düşünüyorum minumum yağ kazanarak.Clean bulk yani.Bu süreçte karın kaslarımı dahada geliştiriri sanırım.Yazı iyi bi definasyonla kapattım zaten artık :) Yani amacım karın kasıydı oda göründü artık amacım daha gelişmiş karın kası.Şimdi bu hafta başlıyorum 200 gr tavuk 200 gr lor 5 yumurta proteiniyle + bol kepekli bulgur(bayılırım) + yulaf ile tabi bana ne kadar kilo aldırır bilmiyorum günlük 3000 kalori almam çok zor.Fityemek.com üzerinden hesapladım günlük clean bulk için 3392 kalori almam gerekiyormuş.Yani bu şekilde devam etmeliyim sanırım.

Hocam peki şimdi bu hafta biraz kendimi ödüllendirdim :) tatlı şu bu bunlardan doyasıya yedim.Çok fazla denize gittiğim,çalıştığım kickbox yaptığım için sanırım o kadar yememe rağmen gözle görülür bi yağlanma yapmadı.Kilo olarak da bişey olmadı.Sanırım çok çabuk yakıyorum.Nasıl açıklarsınız bilmemde.
Bu hafta şey yapmayı düşünüyorum yani kilom 75-76 ya ulaşana kadar kaliteli karbonhidratlarla kilo almayı düşünüyorum minumum yağ kazanarak.Clean bulk yani.Bu süreçte karın kaslarımı dahada geliştiriri sanırım.Yazı iyi bi definasyonla kapattım zaten artık :) Yani amacım karın kasıydı oda göründü artık amacım daha gelişmiş karın kası.Şimdi bu hafta başlıyorum 200 gr tavuk 200 gr lor 5 yumurta proteiniyle + bol kepekli bulgur(bayılırım) + yulaf ile tabi bana ne kadar kilo aldırır bilmiyorum günlük 3000 kalori almam çok zor.Fityemek.com üzerinden hesapladım günlük clean bulk için 3392 kalori almam gerekiyormuş.Yani bu şekilde devam etmeliyim sanırım.
evet o şekilde devam etsen güzel olur. bende 4 5 gün baya abarttım da 4 5 gün de pek birşey değişmez uzun vadede değişirdi o yüzden artmamıştır yağ oranıda

Back
Yukarı