failfailto
Üye
Merhaba dostlar, daha öncede yağ yakımı ile ilgili konu açmıştım ama hala aklımda soru işaretleri var özellikle şu karbonhidratlar ile ilgili.
Beslenmemi düzene soktum sayılır.Vücut olarak değişim yok belki kas kütlem artmıştır ama yağ yakımım aynı.
https://www.bodyforumtr.com/threads/failfailto28-ramazan-yağ-yakımı-günlüğüm.135418/#post-1142136
Şimdi beslenme düzenimi yazayım:
Kahvaltı:
Domates-salatalık az zeytinyağlı
3-4 zeytin
2 tam + 3 beyazı yumurta
Canım isterse peynir
Bazen 1 dilim ekmek beyaz
Kefir kuru erik
Öğlen:
300 gr tavuk göğsü haşlanmış (antremandan önce yarısını antremandan sonra yarısını tüketiyorum.)
Bazen 1 kase yoğurt bazen domates-salatalık yağsız
Akşam:
Çalıştığım için çok verimsiz bi öğün oluyor yani genelde yemekler etsiz ve beyaz pirinç makarna arası dolaşıyor aslında burda yardımınızı istiyorum.Bazen hazır çorba içiyorum hatta bu yüzden.
Eve gelince/yatmadan:
200gr lor peyniri
10 adet çiğ badem
Günde 4 lt su
Şeklinde
Antreman olarak :
Pazartesi: Off
Salı: Yüzme(yürüyüş+koşu değişiyor yaklaşık git gel 3-4 km kendimi harab ediyorum diyebilirim
+ 30 dk kadar yüzüyorum.) + Ağırlık çalışması(Yuri Boyka programı.)
Çarşamba: Kickbox (40dk yada 1 saat) + Bisiklet(40dk)
Perşembe: Salı ile aynı
Cuma: Çarşamba ile aynı
Cumartesi: Salı ile aynı
Pazar: Kickbox çalışması (40dk yada 1 saat)
Gün içinde hareketliyim market ora bura gezerim yani bayağı.Alacağım karbonhidrat konusunda kararsızım bu konuda biraz yardımınızı bekliyorum
teşekkürler...
Beslenmemi düzene soktum sayılır.Vücut olarak değişim yok belki kas kütlem artmıştır ama yağ yakımım aynı.
https://www.bodyforumtr.com/threads/failfailto28-ramazan-yağ-yakımı-günlüğüm.135418/#post-1142136
Şimdi beslenme düzenimi yazayım:
Kahvaltı:
Domates-salatalık az zeytinyağlı
3-4 zeytin
2 tam + 3 beyazı yumurta
Canım isterse peynir
Bazen 1 dilim ekmek beyaz
Kefir kuru erik
Öğlen:
300 gr tavuk göğsü haşlanmış (antremandan önce yarısını antremandan sonra yarısını tüketiyorum.)
Bazen 1 kase yoğurt bazen domates-salatalık yağsız
Akşam:
Çalıştığım için çok verimsiz bi öğün oluyor yani genelde yemekler etsiz ve beyaz pirinç makarna arası dolaşıyor aslında burda yardımınızı istiyorum.Bazen hazır çorba içiyorum hatta bu yüzden.
Eve gelince/yatmadan:
200gr lor peyniri
10 adet çiğ badem
Günde 4 lt su
Şeklinde

Antreman olarak :
Pazartesi: Off
Salı: Yüzme(yürüyüş+koşu değişiyor yaklaşık git gel 3-4 km kendimi harab ediyorum diyebilirim

Çarşamba: Kickbox (40dk yada 1 saat) + Bisiklet(40dk)
Perşembe: Salı ile aynı
Cuma: Çarşamba ile aynı
Cumartesi: Salı ile aynı
Pazar: Kickbox çalışması (40dk yada 1 saat)
Gün içinde hareketliyim market ora bura gezerim yani bayağı.Alacağım karbonhidrat konusunda kararsızım bu konuda biraz yardımınızı bekliyorum