benimde amacim bu kutle yapmak deyilsadece estetik guzel goruntu aynen oyle yap zamanla duzelirPardon uzmanlar forumun ronnie coleman doldugunu unutmusum
Neyse ben cevabimi aldim,antrenman sistemini değiştirip karbonhidrati azaltip yağ yakıcam çok yağlı degilim ama yaza parçalı girmek istedim hepsi bu yani neyse yardimci olan arkadaslarima teşekkür ederim![]()
Eyvallah kardes sağolasın başarılar sanadaKardesim Ben
benimde amacim bu kutle yapmak deyilsadece estetik guzel goruntu aynen oyle yap zamanla duzelir
Arkadaşım önce isteklerini bi oku istersen sonra konuşalım ? adam 35 cm kolla girip 35 cm kolla çıkmak istiyo öyle bi definasyon varsa söyle bizde yapalım madem bu kadar bilgilisin aydınlat bekliyorum.Ya neye göre adamın isteğini eleştiriyorsunuz ? Yazı yağlı geçirmek istemiyor bu herkesin uyguladığı bir durum nerden biliyorsunuz adamın genetiğini ?
Kas kaybetmeden yağ yakmak doğal yoldan imkansıza yakındır. Maximum testo yatkın genetik vs ister ama çok fazla bir kas kütlesine sahip değilsen kaybın minimum olur.
Burası forum. Yani soru cevaplama yeri. Dikkatli oku.Arkadaşım önce isteklerini bi oku istersen sonra konuşalım ? adam 35 cm kolla girip 35 cm kolla çıkmak istiyo öyle bi definasyon varsa söyle bizde yapalım madem bu kadar bilgilisin aydınlat bekliyorum.