DEFİNASYON HAKKINDA SORULAR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BmwBody
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba mart başı definasyona girecegim ama merak ettigim bi kaç sorum var
1)ölçü kaybetmeden mesela kol 35 marta kadar 36 olur tekrar 35 e indirmeden definasyon yapilir mi?(ilk kez yapiyorum da sporda 8.ayim (5 aydir bulktayim)
2)hangi supplementleri kullanmalıyım

Bildiğim kadarıyla definasyon dönemini ölçü kaybetmeden geçirmek mümkün değil. Vucut yağ ve su kaybettiği için kolunuzda muhtemelen ölçü kaybeder.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olcu kaybetmeden defimasyon yapamazsın dikkat etmen gereken sey min kas kaybı max yag kaybını saglamak olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

35 cm kol varsa neden definasyon istiyosun?

Cünkü çok olmasada yağliyim ve asil amacim devasa 39-40 cm kollar degil sadece giydiigm kiyafeti dolduracak 34-35 cm kollar yeterli (suanlik henüz 8.ayda ektomorfum tutup 40cm olamam zaten)
Aynı ölçülerle veya çok az kayıpla definasyon yapmak istiyorum mümkün müdür bunu soruyorum sadece

Bulkhulk'in dedigi gibi definasyona ihtiyaciniz yok bu definsyon donemide cogu insan tarafindan yanlis anlasilmis bir evre, sizin istediginiz biraz daha yag yakimi bunun icin antrenman seklinizi degistirmenize (tabi nasil bir program uyguladiginizi bilmiyoruz) dediler gibi kardio yapmaniza gerek yok beslenme degerlerinizi yani aldiginiz kalori miktarini dusurun bunu yaparkende bu kesintiyi mumkun oldugunca karbonhidratlardan yapip minumum kas kaybi icin protein alimini artirin...

Sic Semper Tyrannis

Ya neye göre adamın isteğini eleştiriyorsunuz ? Yazı yağlı geçirmek istemiyor bu herkesin uyguladığı bir durum nerden biliyorsunuz adamın genetiğini ?
Kas kaybetmeden yağ yakmak doğal yoldan imkansıza yakındır. Maximum testo yatkın genetik vs ister ama çok fazla bir kas kütlesine sahip değilsen kaybın minimum olur.

Aynısı bendedr var. 37.5 kolum var ama belim baya yağlı olduğu için yağ yakimina girmek zorunda kaldım ondan sonra tekrar temiz büyüme devam

Pardon uzmanlar forumun ronnie coleman doldugunu unutmusum :(
Neyse ben cevabimi aldim,antrenman sistemini değiştirip karbonhidrati azaltip yağ yakıcam çok yağlı degilim ama yaza parçalı girmek istedim hepsi bu yani neyse yardimci olan arkadaslarima teşekkür ederim :)

Kardesim Ben
Pardon uzmanlar forumun ronnie coleman doldugunu unutmusum :(
Neyse ben cevabimi aldim,antrenman sistemini değiştirip karbonhidrati azaltip yağ yakıcam çok yağlı degilim ama yaza parçalı girmek istedim hepsi bu yani neyse yardimci olan arkadaslarima teşekkür ederim :)
benimde amacim bu kutle yapmak deyilsadece estetik guzel goruntu aynen oyle yap zamanla duzelir

Ya neye göre adamın isteğini eleştiriyorsunuz ? Yazı yağlı geçirmek istemiyor bu herkesin uyguladığı bir durum nerden biliyorsunuz adamın genetiğini ?
Kas kaybetmeden yağ yakmak doğal yoldan imkansıza yakındır. Maximum testo yatkın genetik vs ister ama çok fazla bir kas kütlesine sahip değilsen kaybın minimum olur.
Arkadaşım önce isteklerini bi oku istersen sonra konuşalım ? adam 35 cm kolla girip 35 cm kolla çıkmak istiyo öyle bi definasyon varsa söyle bizde yapalım madem bu kadar bilgilisin aydınlat bekliyorum.

Arkadaşım önce isteklerini bi oku istersen sonra konuşalım ? adam 35 cm kolla girip 35 cm kolla çıkmak istiyo öyle bi definasyon varsa söyle bizde yapalım madem bu kadar bilgilisin aydınlat bekliyorum.
Burası forum. Yani soru cevaplama yeri. Dikkatli oku.

1)ölçü kaybetmeden mesela kol 35 marta kadar 36 olur tekrar 35 e indirmeden definasyon yapilir mi?(ilk kez yapiyorum da sporda 8.ayim (5 aydir bulktayim)

Biliyosan cevapla. Yoksa yazmana gerek yok

Usta anlamadigim bisey var,soru soruyosunuz bilmediginiz icin,cevap veriyoruz sonra kizip uste cikmaya calisiyosunuz,madem biliyosunuz niye konu aciyosunuz?

Back
Yukarı