Deadlift sonrasi belde agri

Deadlift yapmaya yeni basladim ve bos barla antreman yapmaktayim. Antreman sonrasi ertesi gun futbol maci yaptim belimde agri hissediyorum. Bunun sebebi harekete yeni basladigim icin kaslarin gucsuz olmasi midir yoksa yanlis formda yaptigim icin midir? Deadlift sakatliklara yol acabilecegi icin biraz korkmus durumdayim. Konuyla ilgili gorusunuz nedir? Ilk antremanlarda bos barda olsa agri normal midir?

Bi kası çalıştıktan sonra o bölge ağrır. Yeni başladığın içinde daha fazla ağrımış olabilir. Bende 2 aydır yapıyorum bb her hafta arttırıyorum ağırlığı ve bu salı 140 kg 2 tekrar çıkarttım ve benimde en az 2-3 gün ağrıyor. Hele ilk ağır bacak çalışmamda 5 gün ağrımıştı. Belki formuda yanlış yapıyor olabilirsin. Bunun için internetten deadlift yapılış videolarını izleyebilirsin.[DOUBLEPOST=1434110207][/DOUBLEPOST]Bi kası çalıştıktan sonra o bölge ağrır. Yeni başladığın içinde daha fazla ağrımış olabilir. Bende 2 aydır yapıyorum bb her hafta arttırıyorum ağırlığı ve bu salı 140 kg 2 tekrar çıkarttım ve benimde en az 2-3 gün ağrıyor. Hele ilk ağır bacak çalışmamda 5 gün ağrımıştı. Belki formuda yanlış yapıyor olabilirsin. Bunun için internetten deadlift yapılış videolarını izleyebilirsin.
Bu arada deadlift düzgün formda yapıdığı zaman sakatlıklara yol açmıyor aksine sakatlıkları önlüyor.

deadlift den önce hic bel calismasi yapmadiysan tabiki bos barda olsa bir agri olucaktir,eger yeni basladiysan dead den önce belini güclendiricek hareketlere yönel bir süre.

Back
Yukarı