Deadlift mücizesi, Duruş bozukluğu olanlara programımı yazdım

2pacist deadlifti haftada iki gün yapıyorum esnetmeleri her gün yapmaya başladım yeterli mi sence bu arada arkadaşlar youtube ta anterior pelvic tilt veya kifoz için videolar var biraz araştırın :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2pacist deadlifti haftada iki gün yapıyorum esnetmeleri her gün yapmaya başladım yeterli mi sence bu arada arkadaşlar youtube ta anterior pelvic tilt veya kifoz için videolar var biraz araştırın :)

Çoğunu izledim, deadlift 1 gün olsa da olur. Ben kendim, yerli yabancı kaynaklardan, fizyoterapist bir tanıdığıma danışarak bu bilgileri edinip uyguladım ve mantıklıda, işe yarıyor mu evet.

Tengri biz menen.

peki esnetmeler işe yarar mı diğer sorum da şu yağ oranı düşük olsa bile karın kasını görünmemesi gibi bir durum olur mu kifoz ve anterior pelvic tilt ikisi de var galiba bende

peki esnetmeler işe yarar mı diğer sorum da şu yağ oranı düşük olsa bile karın kasını görünmemesi gibi bir durum olur mu kifoz ve anterior pelvic tilt ikisi de var galiba bende

Şimdi şöyle, karnın öne taşmasından dolayı göbekli durmak evet etkilidir ancak üst kısmı pek etkilemez yine de üst tarafta gevşektir. Olması gerekenden daha biraz boyu uzun olan taraf alt kısımdır bu yüzden alt kısım taşar. Esnetme zaten en gerekli olanı. Ben hergün esnetme yaparıım.

Tengri biz menen.

Back
Yukarı