deathlifter
Üye
sorunuzun cevabı forumda mevcut biraz geri giderseniz stiff legged adlı başlıkta hangi deadlift hangi gün yapılmalı yazıyor. yani bir tane deadlift yok 5 tane çeşidi var, yaygın olanı 2 tane.
diadlefte dizlerin kitlenmesi çok sakıncalıdır sakın kitlemeyin. ayrıca squat hareketindede kitlemeyiniz
Benim çalışma programı anlayışıma göre, leg press yok.
Sadece temel hareketler var. Bacak benim için en öncelikli bölgedir. Bunu defalarca söyledim tekrar söylemeye devam edicem.
FullSquat yüzde 70 arka bacak hareketi oldugundan ötürü, bu hareketten sonra leg curl önerilmektedir.
Ancak FullSquat ve Deadlift birbirini tamamlayan iki mükemmel harekettir.
Squat değil yapmanız gereken full squat. Barla tamamen kalcanız yere değecek ve tekrar doğrulacaksınız.
Squat full squatın bize vereceği etkileri veremez.
Ancak izolasyon çalışması yapıyorsanız, Squatlardan sonra, quadriceps çalıştırılmalıdır.
kemersiz her ikiside belimi ağrıtıyor.kemerli yapınca sorun olmuyor bende.deadliftte özellikle bele binmesini engelleyemiyorsun ağırlığın,ztn bel hareketi oağrıtıyor yani.
yükseklik korkusu olan kişiler yüksekte duran birine bakınca nasıl rahatsız olursa bende kemersiz diedlift yapan birini görünce psikolojik olarak belim ağırıyor![]()