Deadlidt yaparken sürtünmeden dolayı morarma

fbirfn

Üye
Merhabalar deadlift sırasında kaldırışı yaparken bacağımla barın sürtünmesinden dolayı bacaklarım morardı bunu nasıl önlerim bir çözümü varmı ?

Hareketimi yanlış yapıyorum anlamadımki ağır girmeye başlayınca oldu 5x5 yapıyorum deadlift i

6bcd4d37e2135bf8a4343eb7007d9780.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

belki 5*5 çok geliyordur abi deadlift için çok ciddi bir çalışma değil mi abi? 1*5 falan yapsan olmaz belki.
konuyu görünce sorma ihtiyacı hissettim abi deadlift yaparken enseme ağrı geliyor bneimde.salondakiler formun duzgun oldugunu süyluyorlar.ortopediye sordum korkacak birşey yok devam et dedi.ama guvenemedim yarın fizik tedaviye soracam bakalım ne olacak.

belki 5*5 çok geliyordur abi deadlift için çok ciddi bir çalışma değil mi abi? 1*5 falan yapsan olmaz belki.
konuyu görünce sorma ihtiyacı hissettim abi deadlift yaparken enseme ağrı geliyor bneimde.salondakiler formun duzgun oldugunu süyluyorlar.ortopediye sordum korkacak birşey yok devam et dedi.ama guvenemedim yarın fizik tedaviye soracam bakalım ne olacak.

5x5 ama ağırlığın negatifini yapmıyorum yere bırakıyorum bida kaldırıyorum. Güzel verim aldım 155 e çektim 1 tekrarımı.

Senin sorun bazen bende de oluyordu kafanı aşağı yada yukarı tutma. asla aynaya bakma sırtının düzlüğü kafanda devam etsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı