Murobabo
Üye
Selam arkadaşlar ben bu yolculuğuma 1.5 yıl önce başladım başlangıçta 157 kg dim 107 ye kadar düştüm sonra dayanamadım boğazımı tutamadım 118 ze çıktım bir adet sağlıklı besleneme kitabı ve birde vücut geliştirme kitabı okudum dahası forumdan aldığım ve netten aldığım bilgiler doğrultusunda ilerlemeye çalıştım kimseden yardım almadım doktora gitmedim spor salonunada gitmedim eve 2000 tl gibi bir para harcayarak 120 kg döküm ağırlık 5 bar aldım sehba yaptırdım onlarla çalıştım 1.5 yıl içerisinde belki 10 ay gibi bir süre makroları saydım ama proyu her zaman saydım genetik olarak yemeye çok düşkünüm sofraya oturunca sofradakileri bitirmeden kalkmak istemiyorum doysamda yiyorum kendime engel olamıyorum yemek benim için hayatın anlamı gibi bundan ne kadar nefret etsemde kendimi tutmaya çalışıyorum ama artık mücadeleden bıktım ve profesyonel yardım istiyorum salonsa salon beslenme ise beslenme kayserideyim ve burada yardımcı olabilecek bir hoca olduğunu düşünmüyorum belki vardır araştıracam tek engellerim çalışma saatleri ve maddiyat maddiyat var ama bir yere kadar sınırsız değilim çalışma saatleri 07:30 17:30 bazende 17:30 02:00 ama ikinci vardiyaya ne zaman gideceğim belli olmuyor gündüze kurulu düzenimi mahvediyor ve uyku sorunu yaratıyor bana her konuda ne tavsiye edersiniz lütfen yardım edin...