Değişim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TheKansi2

Yeni Üye
Eski Halim :

43x4d.jpg

Yeni Halim :

43x4s.jpg

Ben kalkan333'ün bu ne biçim bir nicktir yapıştırıcı ismi gibi neyse konumuza dönelim sağlam bir vücut yaptığı hayalini aklıma bile getirmek istemiyorum adam 2 ay vücut çalışmış çoğumuzun bileği kadar kolları var her yer'de fotoğrafı videoları yada ben 1 ay çalıştım süperim kollarım senin kollarının 10 katı tarzı konularıyla dolu :D ALLAH HEPİMİZİ KALKAN333 TEN KORUSUN :D

:D ben 2 ayda bu biceps in 5 katını yaptım
Hayranlıkla seni izliyorum :) Ne zaman katılıyorsun Mr. Olympia'ya ? Seni Ringlerde görmek isteriz :)
NOT : Şaka bi yana her forumun altında yok bilmem benim bicepsim , tricepsim , six pack'ım senden daha iyi gibi yorumlar yapman şaçma . Yaşına veriyorum aslında bu yorumları . Forumdaki abilerinin Yazış üslubunu örnek alırsan kimse bu forumda seninle böyle bir polemiğe girmez .

TheKansi2 aktif bir konun varken ikincisini açmanın sebebi nedir ?

ayrıca bu iki resim arasındaki farkılılığı (!) bir tek senin görebildiğinimi sanıyosun?

forumda daha fazla konu kirliliği yaratma.

Fotoşop kullanımı ile de ilgili bir başlık açarsan eğer foruma bir faydan olur diye düşünüyorum :)

İlk fotoğrafı çektiğinden bu yana hiç kıpırdamadın sanırım. Serumla falan mı besledin 2. fotoğrafa kadar...

Çok başarılı bir gelişme, doğru yoldasın. Bu kafayla devam et sen :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı