Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu içinde konu açmak istemiyorum ama kalkan333 forumdaki yorumlarına biraz daha dikkat etmelisin çok boş yorumlar attığını görüyorum kendini sürekli birileriyle kıyaslıyorsun
Ben kalkan333'ün bu ne biçim bir nicktir yapıştırıcı ismi gibi neyse konumuza dönelim sağlam bir vücut yaptığı hayalini aklıma bile getirmek istemiyorum adam 2 ay vücut çalışmış çoğumuzun bileği kadar kolları var her yer'de fotoğrafı videoları yada ben 1 ay çalıştım süperim kollarım senin kollarının 10 katı tarzı konularıyla dolu ALLAH HEPİMİZİ KALKAN333 TEN KORUSUN
Hayranlıkla seni izliyorum Ne zaman katılıyorsun Mr. Olympia'ya ? Seni Ringlerde görmek isteriz
NOT : Şaka bi yana her forumun altında yok bilmem benim bicepsim , tricepsim , six pack'ım senden daha iyi gibi yorumlar yapman şaçma . Yaşına veriyorum aslında bu yorumları . Forumdaki abilerinin Yazış üslubunu örnek alırsan kimse bu forumda seninle böyle bir polemiğe girmez .