Coleman Trebor
Üye
Normalde her bölgede hissetmem ama göğüste hatırladığım kadarıyla çok uzun zamandır her antremanın ertesi günü ağrırdı.Şimdi hocayla program değiştirdik ağrıdan eser yok.Eski programımı kendi kafama göre yapmıştımm şöyleydi.
Bench press 4 set
Incline Dumbell press 4 set
Dumbell Fly 4 set
Dumbell Bench Press 4 set
Dumbell Pullover 4 set
Şimdi ise şu şekilde
Inclibe bench press 4 set
Dumbell bench press 4 set
Z bar pullover 4 set
Dips 4 set
Pec-Deck set
Eski programdayken epey ağrım olurdu kası çok iyi hissederdim.Özellikle Bench press ve Incline Dumbell favori hareketlerimdi. Şimdi çok uzun süredir yaptığım bench press ve Dumbell Fly ın eksiklğini hissediyorum gibi.Dumbell Bench press çok etkili değil gibi.Bench press le değiştireyim mi.Ağrıların olmayışı gelişmenin yavaşlaması olabilir mi.Daha önce ağrı ve gelişmeyle başlıklar çok açıldı biliyorum ama aynı zamanda programıda yorumlarsanız sevinirim
Bench press 4 set
Incline Dumbell press 4 set
Dumbell Fly 4 set
Dumbell Bench Press 4 set
Dumbell Pullover 4 set
Şimdi ise şu şekilde
Inclibe bench press 4 set
Dumbell bench press 4 set
Z bar pullover 4 set
Dips 4 set
Pec-Deck set
Eski programdayken epey ağrım olurdu kası çok iyi hissederdim.Özellikle Bench press ve Incline Dumbell favori hareketlerimdi. Şimdi çok uzun süredir yaptığım bench press ve Dumbell Fly ın eksiklğini hissediyorum gibi.Dumbell Bench press çok etkili değil gibi.Bench press le değiştireyim mi.Ağrıların olmayışı gelişmenin yavaşlaması olabilir mi.Daha önce ağrı ve gelişmeyle başlıklar çok açıldı biliyorum ama aynı zamanda programıda yorumlarsanız sevinirim