XooRSLuG dedi:ya ben merak ediorum kücük boy dardanel tonlar 80 gr 56 gr süzme agirligi yani buda demek oluyor ki 24 gr yagi.Omega 3 ün bol miktarda oldugu söyleniyo ama sonucta yağ..ne yapmak lazim gönül rahatligiyla yemeli mi acaba?[/i]
XooRSLuG dedi:ciddi misin pump foreverdesene bo$una o kadar yagi yaladim yuttum saol ya bak zararin neresinden dönersek kardir bi$ey daha ögrendim bu forumu cok sewiorum ben ya
![]()
Omega 3 ü kapsul olarak almak gayet mantıklı bi yaklasım...baris dedi:tamamı ayçiçek yağı değildir,balığın yağıyla beraber karışmış bir haldedir.eger ayçiçek yağını süziym dersen balığın yağınında bir kısmını süzmüş olabilrisn.gerçi balığın yağının büyük bir kısmı etin içinde mevcut,kaldıki ayçiçek yağıda ,zeytinyağı ve ketenyağı kadar olmasada ,bitkisel kökenli sıvı yağdır ve yeterli miktarlarda alınmasının zararları yok ,faydaları vardır.zaten ektomorf yapılı bir insansın bu senin için olumsuz bir durum yaratmaz..şahsen ben tonun yağını sevmediğim için süzerim,balık yağını dışarıdan kapsül olarak alıyorum..
Pump Forever dedi:Omega 3 ü kapsul olarak almak gayet mantıklı bi yaklasım...baris dedi:tamamı ayçiçek yağı değildir,balığın yağıyla beraber karışmış bir haldedir.eger ayçiçek yağını süziym dersen balığın yağınında bir kısmını süzmüş olabilrisn.gerçi balığın yağının büyük bir kısmı etin içinde mevcut,kaldıki ayçiçek yağıda ,zeytinyağı ve ketenyağı kadar olmasada ,bitkisel kökenli sıvı yağdır ve yeterli miktarlarda alınmasının zararları yok ,faydaları vardır.zaten ektomorf yapılı bir insansın bu senin için olumsuz bir durum yaratmaz..şahsen ben tonun yağını sevmediğim için süzerim,balık yağını dışarıdan kapsül olarak alıyorum..
POset icinde satilan dardanel ton ise, her acidan bir numara