dar tutuş kaç tane barfiks (anket) çekebiliyorsunuz ?

dar tutuş kaç tane barfix çekebiliyorsunuz??

• Total voters
    170
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
13 tane çekebiliyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:34 ----------

ama dar tutuş barfix duyduğuma göre kambur yapıyormuş geniş tutuş (kanat için olanı) kambur gidermek için ideal yöntem

3 yıl önce 1 tane bile barfiks çekemeyen ben bu aralar 25 i görüyorum. Ayrıca barfiks biceps için çekilmemeli bence sırt için çekilmeli.

şu kamburluk olayı hakkında gerçek bir bilgi var mı yoksa şehir efsanesi mi? Yeni aldım bugün barfiks çubugu 3 tane çekebiliyorum ona göre dar veya geniş çekiyim bundan sonra. kamburluk olayı cok korktuğum bir durumdur evlerden ırak:)

badye baslayalı 1 ay oldu gercı ama baslamadan 9 tane ama bu 9 tam acmadan kollları tam salmıyorum :d tam salarak 4 5 anca

walla bn kamburlık olayını ınanmıyorum ne alakası varsa dar tutuşta sadece vücudu yukarı cekıyorsun egılme flan yok kı nasıl kambur olunuyor walla anlamadım bn efsana gıbı bısey herhalde

Hiçbir barfiks türü kamburluk yapmaz üstüne sırt kaslarını çalıştırdığı için daha dik bir duruş bile sağlayabilir. En iyi çalışma metodu ise geniş tutuşla barfiks demirini göğüse doğru çekmek ve olabileceği kadar kürek kemiklerini sıkıştırmak.

20 tane çekiyorm

forumda ne çok bordo bereli varmış....30-40 çekenler için bravo wala.öenmli olan serçe tutuşu bel vurmadan çekilendir....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı