Danny Boy'un Dramı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi konuyla alakasız olacakta şu çocuklara da yazık be. Doğurup bakamıyorlar çocuğa sonra atıyorlar sokağa daha bu yaşta yazık günah çocuklara ya.

Konuyla alakasız diyorsunda aslında çok önemli bir konuya değindin. Bunun yeri bu forum da değil aslında direk TBMM'nin çözüm getireceği bir durum.
Bu insanların böyle pervasız yaşamları hem kendileri için hem toplumun hemde devletin gelişebilmesi için büyük sorun teşkil ediyor.

Bilinli toplum, bilinçli Türkiye..

Saygılarımla...

süper duruyor 3 numara sac senden özentim bende yapacam bu hafta :D hem yazın rahatladır :)

benden Danny boy'a armagan olsun...:)
[YOUTUBE]cAmEVRTsmL4[/YOUTUBE]

bence saçın iyi ama hafif daha uzun olsa daha iyi yakışır diye düşünüyorum :)

süper duruyor 3 numara sac senden özentim bende yapacam bu hafta :D hem yazın rahatladır :)

hemde nasıl ya :)

yani mesela ben bayağı fazla terleyen biriyim saç varken her yüz yıkama aslında saç şeklini bozma oluyordu :(

ama şimdi mesela dışarıdayım terledim gidiyorum wc ye resmen kafayı sokuyorum soğuk suya :) bir sıvazlıyorum sonrada siliyorum peçete ile mis gibi :D

hemde nasıl ya :)

yani mesela ben bayağı fazla terleyen biriyim saç varken her yüz yıkama aslında saç şeklini bozma oluyordu :(

ama şimdi mesela dışarıdayım terledim gidiyorum wc ye resmen kafayı sokuyorum soğuk suya :) bir sıvazlıyorum sonrada siliyorum peçete ile mis gibi :D

peçete yi ilk defa senden duydum :) ben yıkar gecerim nasıl rahat ediyosan öyle yap keske senin gibi huylarım olsaydı konusamıyorum karsımdakılerle :S

peçete yi ilk defa senden duydum :) ben yıkar gecerim nasıl rahat ediyosan öyle yap keske senin gibi huylarım olsaydı konusamıyorum karsımdakılerle :S

yani kurutmak maksatlı kağıt havlu ile siliyorum mecburen :D

kOnus ya rahat ol , bak biz kafeye gidiyoruz rahat takılıyoruz genelde de hep yan masadaki kızlar bakar keser falan yani zaten kesin biri bakar sana mantıken , sende sallama bir muhabbet açarsın , mesela benim gibi sigara içiyorsan ateş iste yok ise ne bilim selam hep gelirmisin buraya de :D

takıl kafana göre zaten 10 kızı dene 1 i tutar :D

bu tür muhabbetleri pm ile yapın..kişiye özel başlık açmak , sadece bir grubun geyik çevirdiği bir başlık açmak kurallara aykırı..
konu dışı bölümü bu amaçlar için değil..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı