Danabol hakkında bilgi almak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 aydır spor yapıyorum çok zor kilo alıyorum 7 kilo aldım 5 ayda spor canım bana bi ilaç söyledi kendide kullanıyor danabol diye pek konuşmadık üzerinde ilacın fotoğrafınıda atıyım bu ilac halkında bilgi almak istiyorum
image.jpg

Google a danabol bodyforum yaz baslik var acilmis.kardesim uzak dur prolarin isi bunlar bizim degil,bi dunya bisiyi kombine ediyolar,doktorlari diyetisyenleri var.aman diyim

kardeş, bu draje bonibonlara benzemez bebe aspirini de değil :) bu steroiddir ve tek başına pek kullanılmaz hele ki senin seviyende hiç kullanılmaz

kardeş, bu draje bonibonlara benzemez bebe aspirini de değil :) bu steroiddir ve tek başına pek kullanılmaz hele ki senin seviyende hiç kullanılmaz
Evet biraz bilgim var araştırdım kas kütlesinın altında su toplanmasına felan sebep oluyormuş sanırsam ve heralde salondaki hocam bana bunu tek vercek

para kazanma adina bunu yapicak, buyuk ihtimal o da bu isin uzmani degil.
beslenme calisma ve dinlenme, bunlari iyice arastir ve uyguladigindan emin ol. bir kac ay sonra hic gelisim gostermessen o zaman bakarsin supplementlere ( steroide degil )

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Forumda steroid konuları 'Doping ve Hormonlar Bölümü' dışında konuşulması yasaktır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı