Merhaba Arkadaşlar Yaşım 16 Boyum 1.82 Kilom 72 Uzun Zamandır Spor Yapıyorum Ama Ben Arada Kasaptan Yağsız Olucak Şekilde Kıyma Çektiriyorum Ve Teflon Tavada Hiç Yağ Koymadan Pişiriyorum Antreman Öncesi Veya Sonrası Yiyorum Bunu Haftada 1 Kere Bazen 2 Haftada 1 Kere Yiyorum Çünkü Ne Kadarsa Olsa Kıyma Yağlı Olabiliyor Kırmızı Et Çünkü Sizce Doğrumu Yoksa Hiçmi Yememeliyim?
haftada 2-3 gun bende yapıyorum ama soğanlı ve biberli yapıyorum.çok sevmesemde bazen sırf besin değerleri için yumurtalı yapıyorum gayet guzel oluyor.bende kasaptan yagsız diye alıyorum ama içinde yine kaba hesapla %15 yağ vardır diye düşünüp o gun farklı besinlerden yağ alımına dikkat ediyorum.
İyide aldığın yağ sağlıklı yağlardan olur kısaca birde kuruyemişlerden alıcaksın ayrıca yağları kısaca bir sıkıntı olmaz. Bu kadar yağ alımını kafanıza takmayın o zaman benim obez olmam lazımdı 125 grama yakın yağ alırım ve yemeklerde genel olarak ayçicek yağı kullanılıyor tüm yemekleri ben yapmıyorum. Yağ vucut için önemlidir bu kadar kısmaya gerek yok.
dostum kırmızı et bulmuşun yağınamı bakıyorsun ? ben nerde kebap kavurma bulsam affetmem tatıle gıttım 1 hafta tavuk yemedım hergün 2-3 kere kebap kırmızı et hemde yağlı saglıklı yağlardan korkmayın hele yağsız cektırıyorum dıyorsun amınoasıt ve testesteron kaynagı sakın kısmayın kırmızı eti.