DAMBIL LAR İLE İLGİLİ BİR SORUM OLACAK

BodyEser

Üye
36 CM LİK BARLARA KAÇ ADET 5 KGLİK AĞIRLIK PLAKASI VE 10 KGLİK AĞIRLIK PLAKASI SIĞIYOR ??

ONA GÖRE AĞIRLIK ALICAMDA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞK.

plastik plaka dersen, ucu ucuna 2 tane 10, 2 tane 2 kg sığıyor,her biri 25 kilo oluyor. 5 kglıklardan 4 tane rahat sığar, her biri 21 kilo olur. plakalar dökümse onu bilemem.

tek tarafa iki tane 10 kg plastik sığmıyor, her dambılın her bir tarafında 1 tane 10luk 1 tane 2 kg lık sığıyor. diğer tarafa da aynısı sığar, böylece 1 dambıl 25 kg oluyor.

Bende var rahatca sigar kardesim dokum agirliklar
Kardeş tek bi tarafa 2 tane 10 kglik plaka sığarmı yani toplam 40 kglik bi hale gelirmi dambıl ?[DOUBLEPOST=1417376264][/DOUBLEPOST]
tek tarafa iki tane 10 kg plastik sığmıyor, her dambılın her bir tarafında 1 tane 10luk 1 tane 2 kg lık sığıyor. diğer tarafa da aynısı sığar, böylece 1 dambıl 25 kg oluyor.
eyv kardeş plastikler çok büyükmüş

Aynen gelir, ben 10 -10 takiyorum baktigimda 30-30 olurmus gbi duruyor baya bosluk var anlicagin. Yanliz bu dokumler icin gcerli plastik olanlari bilmem

kardeş paran varsa plastik plakaya hiç yaklaşma. dökümlerden al. tamam plastik de o kadar çürük değil, ben uzun zamandır kullanıyorum da, bazı hareketlerde engel teşkil diyor. mesela kısa bara 10 kglık plastik plaka takarsan ne arka kol çalışabilirsin ne de ön kol. omuza kafaya çarpıp durur.

kardeş paran varsa plastik plakaya hiç yaklaşma. dökümlerden al. tamam plastik de o kadar çürük değil, ben uzun zamandır kullanıyorum da, bazı hareketlerde engel teşkil diyor. mesela kısa bara 10 kglık plastik plaka takarsan ne arka kol çalışabilirsin ne de ön kol. omuza kafaya çarpıp durur.
Kardeş bende zaten 20 şer kiloluk döküm var bende takviye alıcam oyüzden sordum eyv cevaplar için

Back
Yukarı