fazla bütçem yok anca normal alabilirimMaddi imkanın yeterliyse ayarlanabilir dumbell lardan alman iyi olacaktır.
7 kg uygunmu ne kadar götürür beni arttırayımmıPeki madem onu al bir başlangıç olsun ilerde dediğin gibi ihtiyacına göre tamamlarsın.
bütçem 40 lira kaç kg alayım öğrenciyim beni baya götürmesi lazım2 tane dumbell barı al sanırsam en ucuzunun tanesi 16-17 tl arası , 4 tane 2.5 kg alırsın 75 tl falan yapar, ilerledikçe 5 kg lıklar alırsın.
O zaman 1 tane dumbell barı al 2 tane de 2.5 kg , daha sonra tamamlarsın. Şimdi 2 tane dumbell olması gerekmezmi diyeceksin, eğer direk 7-8 kiloluk sabit birşey alırsan belki bir ay sonra kullanamayacaksın onu bir daha o yüzden ilk başta dediğim uzun vadede daha mantıklı olacaktır.bütçem 40 lira kaç kg alayım öğrenciyim beni baya götürmesi lazım
eylüle kadar idare etsin eylülde elime para geçer o zaman alırım şiimdi eylüle kadar kullanmalık sabit ağırlıklı bir dambıll arıyorum kaç kg olmalıO zaman 1 tane dumbell barı al 2 tane de 2.5 kg , daha sonra tamamlarsın. Şimdi 2 tane dumbell olması gerekmezmi diyeceksin, eğer direk 7-8 kiloluk sabit birşey alırsan belki bir ay sonra kullanamayacaksın onu bir daha o yüzden ilk başta dediğim uzun vadede daha mantıklı olacaktır.
Şimdi 5 kg bayağı az olur, 2 tane 10 luk alsan yukarıda yazdıklarımdan daha fazla eder büyük ihtimal.eylüle kadar idare etsin eylülde elime para geçer o zaman alırım şiimdi eylüle kadar kullanmalık sabit ağırlıklı bir dambıll arıyorum kaç kg olmalı
36 tl 2 adet 10 kglik dambil senin dediklerin kac tutarO zaman 1 tane dumbell barı al 2 tane de 2.5 kg , daha sonra tamamlarsın. Şimdi 2 tane dumbell olması gerekmezmi diyeceksin, eğer direk 7-8 kiloluk sabit birşey alırsan belki bir ay sonra kullanamayacaksın onu bir daha o yüzden ilk başta dediğim uzun vadede daha mantıklı olacaktır.
40 tl civarı tutar büyük ihtimal.36 tl 2 adet 10 kglik dambil senin dediklerin kac tutar
GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yeni başlayan biri 10 kg dumbell curl yapamayabilir ama 5 kg dumbell press de çok çok hafif kalabilir kalmasa bile 2. hafta artık o ağırlık çok yetersiz kalacaktır. Eğer kas gelişimi ise amaç ya salona gitmek gerekir ya da yeterli ağırlıktaki dumbell ve ekipmanlara sahip olmak10 kg ağır kaçmaz mı yeni biri için tabii kişiden kişiye inanılmaz fark yaratır ama ben ilk aylarımda 5kg ile biceps curl yaparken tabiri cayizse ıkınıyodumyani gücün kuvvetin yerindeyse cılız bişi değilsen 10 kg al.
urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/12-kg-agirlik-dambil-kondisyon-egzersiz-seti-9cd-119200388Yeni başlayan biri 10 kg dumbell curl yapamayabilir ama 5 kg dumbell press de çok çok hafif kalabilir kalmasa bile 2. hafta artık o ağırlık çok yetersiz kalacaktır. Eğer kas gelişimi ise amaç ya salona gitmek gerekir ya da yeterli ağırlıktaki dumbell ve ekipmanlara sahip olmak
alayımmı diyorsun50 liraya 40 kiloluk dambıllar görmüştüm evde kullanacaksın zaten salondaki gibi lap diye yere bırakma şansın da yok evde her türlü idare eder seni 1 kg pamuk mu 1 kg demir mi gibi oldu bu ikisi de aynı işlevi görüyor sonucuna bakarsan 150 liraya da vardı krom sanırım