Dambılı kaldırırken mecalim kalmıyor kaldıramıyorum.

Merhaba abilerim ben spora yeni baskadım yaşım 16, 4 kg dambıl ile basladım ilk ısınma hareketleri ardından şınav(şınav bayag yoruyor) ardından bench hareketleri falan diye gidiyor . 4 kg dambıl siz belki gülersiniz de ben zorlanıyorum ilk defa yaptıgım icin mi acaba kolumu kaldıramıyorum mecalim kalmadı gercekten ya . Daha dusuk bir agırlıkla mı baslamalımıyım . (Bugun seviye 1 programını uyguladım genc ve fit sporumu ordan yapıyorum ) amacım zaten yağ yakmak az agırlık cok tekrar da benim mecalim kalmıyor her harekette 15 tekrar yapıyorum . Lutfen yardım edin ya ne yapmalıyım

kol kaslarına 2 sırt ve bacak kaslarına 3 gün dinlenme hakkı ver. hergün ağırlık kaldırmak evet ilk 2-3 ay iyi gelebilir ama çok çabuk doyuma ulaşmana ve isteksizliğe zemin hazırlar. tükeniyorsa kas zaten amacına ulaşıyorsun tebrik ederim kimi 10 kiloda tükenir kimi 5 onun limiti odur önemli olanda limite dayamaktır. arkadaşlar yazmış zaten dinlenme ve beslenme. bu bir zayıflama sporundan çok büyüme(kas kütlesi) ve güçlenme sporudur.

Zamanla artar daha vücudun yaşından ötürü gelişimini tamamlamadı. Kompleks karbonhidrat tüketimini arttır, antrenmandan 1 saat önce sade kahve iç, öğün aralarında fıstık, badem, fındık tarzı k.yemişlerden bir avuç tüket. Uykunu düzene sok , 8 saat uyu.

Guzel bi laf var,

"Bugun zorlandiklariniz yarin isinma hareketleriniz olur."

Pes etme
Çok guzel bir laf aynen :) haklısınız[DOUBLEPOST=1432739077][/DOUBLEPOST]
Daha enerjik olabilmek için uyku ve beslenmene dikkat etmelisin.
Evet anladım tesekkurler cevabınız icin[DOUBLEPOST=1432739136][/DOUBLEPOST]
alisirsin kardes.uc ay once 3 kilo kaldiriyodum suan 15 [emoji6]

Aynen herkes oyle diyor alısırsın bence daha yeni oldugum icin boyle tesekkurler cevabınız icin :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
[DOUBLEPOST=1432739175][/DOUBLEPOST]
Sigara iciyormusun?

Calisthenics Athletics
Hayır tabikide agzımı surmem :)[DOUBLEPOST=1432739307][/DOUBLEPOST]
kol kaslarına 2 sırt ve bacak kaslarına 3 gün dinlenme hakkı ver. hergün ağırlık kaldırmak evet ilk 2-3 ay iyi gelebilir ama çok çabuk doyuma ulaşmana ve isteksizliğe zemin hazırlar. tükeniyorsa kas zaten amacına ulaşıyorsun tebrik ederim kimi 10 kiloda tükenir kimi 5 onun limiti odur önemli olanda limite dayamaktır. arkadaşlar yazmış zaten dinlenme ve beslenme. bu bir zayıflama sporundan çok büyüme(kas kütlesi) ve güçlenme sporudur.[/quo
Anladım aynen sure veriyorum zaten . Amacım yağ yakmak zaten hemde hacim kazanmak . Tesekkur ederim cevabınız icin :)
[DOUBLEPOST=1432739392][/DOUBLEPOST]
Zamanla artar daha vücudun yaşından ötürü gelişimini tamamlamadı. Kompleks karbonhidrat tüketimini arttır, antrenmandan 1 saat önce sade kahve iç, öğün aralarında fıstık, badem, fındık tarzı k.yemişlerden bir avuç tüket. Uykunu düzene sok , 8 saat uyu.
Evet anladım 8 saat uyuyorum zaten . Beslenme programımda ara ogunlerde fındık badem ceviz falan var . İlgilendiginiz icin tesekkur ederim

Son düzenleme:
beslenme besmenme dostum emin ol beslenmene dikkat edersen ister istemez 7 kiloya 10 kiloya gececeksin eger yeterli protein almazsan kas yıkımı olur genc yasta aman mazallah..

Merhaba abilerim ben spora yeni baskadım yaşım 16, 4 kg dambıl ile basladım ilk ısınma hareketleri ardından şınav(şınav bayag yoruyor) ardından bench hareketleri falan diye gidiyor . 4 kg dambıl siz belki gülersiniz de ben zorlanıyorum ilk defa yaptıgım icin mi acaba kolumu kaldıramıyorum mecalim kalmadı gercekten ya . Daha dusuk bir agırlıkla mı baslamalımıyım . (Bugun seviye 1 programını uyguladım genc ve fit sporumu ordan yapıyorum ) amacım zaten yağ yakmak az agırlık cok tekrar da benim mecalim kalmıyor her harekette 15 tekrar yapıyorum . Lutfen yardım edin ya ne yapmalıyım
beslenme besmenme dostum emin ol beslenmene dikkat edersen ister istemez 7 kiloya 10 kiloya gececeksin eger yeterli protein almazsan kas yıkımı olur genc yasta aman mazallah..
Beslenme programım bu
Kahvaltı:
*3 adet veya 2 adet yumurta (bir tane sarısı)
*Yulaf ezmesi
*1 dilim tam tahıllı ekmek
*1 bardak light süt veya yarım yağı süt
*lor peyniri
Ara öğün:
*1 adet elma veya kuruyemiş
Öğlen:
*Haşlanmış tavuk gogsu veya Ton balığı
*Ayran
Ara öğün:
*Bir veya iki avuç ciğ badem/ceviz/fındık
Akşam: