jacksonpercy
Üye
agalar yaklaşık 3 aydır bodybuilding yapıyorum 57 kilo 170cm im yağ oranım %4 54kilo kas kütlem var ama ne yapsam damarlarım istediğim gibi çıkmıyor ne yapabilirim acaba
salondaki ölçüm aletine göre konuşuyorum o yanlışsa eğer haklısınız[DOUBLEPOST=1600092276][/DOUBLEPOST]Yağ oranını doğru hesaplamayı öğrenerek işe başlayabilirsin. %4 yağ oranı gerçek dışıdır. Ben 180, 58kg başladım bu spora. O zaman bile %8 falandır yağ oranım en aşağı. %5 altı yaşamla bağdaşmaz.
nereden bulabilirimArjinin
Carb cycling'in damar üzerinde çok etkisi olmaz daha çok kasın su tutma kapasitesini bir miktar artırabilir,nitrik oksit içeren şeyler (arjinin) yardımcı olabilir.Bu aralar youtube dünyasında da baya gündemde, işin sırrı açığa vuruldu: karb cycle.
Yani karbonhidratı bir süre kesip, sonra yükleme yaptığınızda damarlar ve kaslar normal idmanlardaki pump seviyesinden daha fazla şişiyor.
sipariş ettim teşekkürlerCarb cycling'in damar üzerinde çok etkisi olmaz daha çok kasın su tutma kapasitesini bir miktar artırabilir,nitrik oksit içeren şeyler (arjinin) yardımcı olabilir.