Damarlar niye çıkıyor

Bazı vucutlarda damarlar çok belirgin ama bazı vucudlarda belli bile olmuyor bunun protein tozu ile alakası varmıdır ?

Ne olsa protein tozundan biliyor millet:)

onurun dediği gibi yağ oranıyla alakalı birde çalışmayla çalıştıkca kaslar çıkıyor

Kas liflerinı besleyen kılcal damarlar kasılma için gerekli olan besin maddelerin ortama ulaşmasını sağlarlar. Kılcal damar sayısı artıkça kasın kuvveti ve dayanıklılığı da artacaktır. Yüksek tekrarlı setler ve tekrarlar arasında dinlenmemek kas içindeki damarlanmayı artırır.

birde protein tozuyla alakası yoktur fakar l arginin ürünü damarlanma yapar şimdiki moda ürünlerden noxplode superpum nox3 ben amino fx kullandım çok güzel bir ürün noxplode da iyidir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:14 ----------

tabi yağ oranıda en fazla 14 falan olması lazım genetik faktörü ve bazılarının derileri daha incedir onların damarları çoktur herşeyi yazdım daha kimse bişe yazamaz herhalde :D

yag oranı duskse damarlar belırgınlesır ve senın anatomık yapınla alakalı olan bısey proteın tozuyla bı alakası yok :)

Sen agirlik calistikca damarlarin daha cok oksijene ihtiyac duyar ve kalinlasir, belirginlesir. Yag oranin da azsa iyice ortaya cikar ve tadinda kaldigi surece estetik durur.

çogunlukla zayıf insanlarda damar daha çok çıkıyor. ama baş neden genetiktir. bazılarında damarların hacimi oldukça fazla oluyor.

Benim yağ oranım 14,8 ama damarlarım çok belirgin.
bunun yağ oranı veya beslenme ile ilgisi yok. bazılarının damarları daha gömülü bazılarının ise dış deriye daha yakın olmasından kaynaklanır.

senin genetik olarak öle sen istisnalardansın hemen öle yağ oranıyla alakası yok gibi saçma sapan
bir yorumu çok bilinçsiz ve konuyla alakanın olmadığına bağlıyorum damarların yağ oranı ve derinin ince olmasıyla bal gibide alakası vardır.

pull ups,push ups (şınav,mekik) ve abs(karın kası) hareketi haricinde agırlık calısmıyorım ama ellirim cok damarlı ve genişliyor oyle cok zayıfta degilim. korkuyorum madonna nın eli gbi olucak acaba durdurma yolu yok mu :(

pull ups,push ups (şınav,mekik) ve abs(karın kası) hareketi haricinde agırlık calısmıyorım ama ellirim cok damarlı ve genişliyor oyle cok zayıfta degilim. korkuyorum madonna nın eli gbi olucak acaba durdurma yolu yok mu :(

Yok, yağ kütlesini arttırmaktan başka. Yine de sporu bırakırsanız kan dolaşımı yavaşlar daha az görünmesini sağlayabilir. Ama hiç gerek yok böyle şeylere.

Back
Yukarı