Damar

damarları belli edecek bir ürün yok sanırsam ama yağ yakıcı kullanırsam damarlarım meydana çıkarmı?

damarları belli edecek bir ürün yok sanırsam ama yağ yakıcı kullanırsam damarlarım meydana çıkarmı?
sevgili hacker nasıl forum okuyorsunuz yapmayın...konunun başından beridir tavsiye ediliyor PUMP etkili ürün kullanın, VUCUD YAĞ ORANINIZI düşürmeye çalışın diye :)

Doğal yollardanda çıkabiliyor eğer yağ oranınız düşük ise pazularda düz bir damar çıkabilir bende çıktı şuan :D

benim ellerimde ve bileklerimde damarlarım belirgin bir şekilde fakat önkoldan kaslara giden damarlarım belirginleşmiyor belirginleştirmek için ne yapabilirim?

genetik olarak damarlarınız kalın ise damarlar çıkacaktır ama damarlarınız inceyse çokda fazla belli olmaz.biz 7. sınıftayken önkoldan sıkardık bilek çivarındaki damarları belirginleştirmeyi çalışırdık biraz damarlı vücut hoş durabilir :)

Konu güncellenmiş bende birşey yazayım kendi gözlemim

kendim spordanönce şişman olduğum için damarlar gozukmuyordu zayıflarken ve body yaptıkca kol guclendı ve damarlar cıktı bu tamamen çalışmak ve yağ oranıyla ılgılıdır hereksde damar cıkar

Benimde kollarımdaki damarlar oldum olası hep gözükür hatta kan aldırmaya giderim doğru düzgün lastik bile kullanmazlar babamda öyle birazda genetik olabilir bence.

Back
Yukarı