Damar

Pump etkili ürünler sanırım buna yardımcı oluyordu birde yağ oranıyla orantılı sanırım benim bütün kol damarları ortada bodye başlamadan öncede böyleydi

bunu ıcın tek bır yol vardır oda yag oranını dusurmek yag oranı dustukten sonrada pump etkılı nıtrık oksıt urunlerı kullanılabılır

bende yağ oranı baya düşük ama genede çok belli deyiller pump tam olarak ne oluyo foto ile hareketi ekliye bilirmisiniz

derim belki incedir ama sol bicepste damar falan belli sağda yok ellerimdekilerde belli.çalışınca zaten hep damar şişio

yağda yk bnde ondan oldığına eminim ama gnede belli deyil blkide genetik damarlar biraz alt tabakada :D gnede bir idman ykmu yardımcı olacak

bende yağ oranı baya düşük ama genede çok belli deyiller pump tam olarak ne oluyo foto ile hareketi ekliye bilirmisiniz

Pump; kanın çalıştırılan bölgeye gönderilmesi sonucu kasların şişirilmesine denir. Hacim için çalışıyorsan diyelim ki 4x6 biceps çalıştın, o halini gözle, üstüne daha düşük ağırlıkla 15x2 yaparsan kaslarının daha da şiştiğini yani pump etkisini yarattığını görürsün.

Ben de görünmesin istiyorum ama biceps ve önkollarda görünür olmaya başladı. Yağ oranım da yüksektir ama öyle işte. Biraz genetik bence.

damarların gorunmesı kesınlıkle yag oranıyla alkalıdır tabıı ısın ıcınde genetık te vardır

bende su anda bulkum ama kollarımdakı damarların cogu gorunuyor erkeklerde genelde kollarda ve omuzlarda pek yag bırıkmez bu yuzdende o bolgerdekı damarların gorunmesı daha kolydır

ama yag oranınız %8-9lardaysa sız hıc zorlamasanızda bırkac damarınız gozukucektır

bol yağlı yersen düzelir sanırsam

galıba yanlıs yere attınız mesajı

yok eger atmadıysanız bu nasıl bır tavsıyedır arkadas damarlarının gorunmesını ıstıyor sen yaglı ye dıyorsun

galıba yanlıs yere attınız mesajı

yok eger atmadıysanız bu nasıl bır tavsıyedır arkadas damarlarının gorunmesını ıstıyor sen yaglı ye dıyorsun

biri görünmesini istemiyorum demişti ya ona yazmış olabilir. ama yinede tahmin ediyorum çoğu kişi yağlı olmak istemez....
-------------------------------
çalıştıkça çıktığını görür zaen

biraz yağlıyım diyorsan: burada bir miktar şey var
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/dort-diyet-hat-s-t19988.html

Son düzenleme:
biri görünmesini istemiyorum demişti ya ona yazmış olabilir. ama yinede tahmin ediyorum çoğu kişi yağlı olmak istemez....

eger o mesaja yazdıysa alıntı yapsaydı daga ıyı olurdu forumun ozellıklerını kullanmamız gerekır bole bosa mesaj yazınca herkes de o mesaja cevap yazar konu dagılır

evet arkadaşlar benimde damarım çıksın istiyorum özelliklede bicepslerde ama çıkmıyor nedeni aldığım kemoterapi ilaçlarına bağlıyorum bu tür ilaçlar damardan verildiği için damarları bloke etmiş olabilir diye düşünüyorum sizce bunun bi etkisi varmıdır çünkü ilaçtan önce kollarımı çevremdeki insanlara gösterdiğimde bakmaya korkuyolardı damar yüzünden:)

Bir sorum olacak: kollarımdaki damarların çıkmasını istiyorum nasıl bir çalışmayla çıkarabilirim:S

benim de tam aksine her yerimde damarlar belli çok az pazum var onda bile harita gibi damar var ellerde ve kollarda damar hiç güzel değil bence..
bu arada arkadaslar konu nasıl açılıyo bulamadım ya pm atar mısıınz

cusho arkadaşım bu konu hakkında bir bilgin varmı yani hani çevrende bu gibi bi durumla karşılaşmış insanlar ve su topladıysa nasıl anlayabilirim

Back
Yukarı