Daha damarlı bir kol için ?

17 yaşındayım
boyum:1.90
kilom:82

Kol daki damarları daha belirginleştirmek için ;
1-Antreman önerisi
2-Haraket önerisi
3-Beslenme önerisi
---- Vb önerilerde bulunur musunuz ..

-Bir de çok kilo az tekrar mı? az kilo çok tekrar mı daha hızlı geliştirir kollarımı ??

Lütfen yardımcı olun ..

Arginine kullanımı ve kardiyo damarları genişletir.hacim kazanmak için çok kilo az tekrar parçalamak için az kilo çok tekrar.

Antreman önerisi :kaslara kan dolacak sekilde cok tekrarli veya yavas tekrarli setler
Beslenme onerisi:deriyi inceltecek uygun diyet
Hareket önerisi :süper setler

Biraz kas kutlen olacak, ve ciddi yagsiz olacaksin. Gerisi palavra genetiginde neyse o.

1 cigkofteci taniyorum sporla alakasi filan yok kolu damar kayniyor, bir sucu taniyorum kolunda damar filan yok. Cokta umit besleme derim.

Arginine kullanımı ve kardiyo damarları genişletir.hacim kazanmak için çok kilo az tekrar parçalamak için az kilo çok tekrar.

''hacim kazanmak için çok kilo az tekrar parçalamak için az kilo çok tekrar.''
?????? böyle bir saçmalık yok yanlış bilgi verme
günlük kalori ihtiyacından az alırsa yağ yakar (parçalar) günlük kalori ihtiyacından fazla alırsa hacimlenir

Cevabınız için çok teşekkürederim ..
Acaba bildiğiniz deriyi inceltmek için uygun diyet var mı ?? bana öneride bulunur musunuz ?
düşük kalori yüksek protein,et balık yumurta akı tavuk eti sebze yoğunluklu beslenme,az miktarda glisemik indeksi düşük kompleks karbonhidrat tüketimi,bol bol su ve yeşil çay..

Çok şükür bugün de başkasının yerine utandık.

Az kilo çok tekrar :d

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunları bide ciddiye alanlar var. Mesela bizim salonda bi dayı var 2.5 kgları alıyo 50 60 tekrar biceps curl yapıyo adam ciddi ciddi internette öyle okudum diyo

Sorusuna gore cevap verdim. Bu arada cok tekrardan kasit 15-20 tekrar arasinda kaldirabilcegi tekrar sayisi oldugunu tahmin ediyorum. Cok tekrarin 50 100 tane olmadigini oda bilebilir..[DOUBLEPOST=1449620899][/DOUBLEPOST]Utanilcak bisey soyledigimide dusunmuyorum.hacim kazanmak icin az tekrar cok agirlik parcalamak icinse az agirlik cok tekrar. Buna katilmiyosan bosuna tartismayalim seninle.

Sorusuna gore cevap verdim. Bu arada cok tekrardan kasit 15-20 tekrar arasinda kaldirabilcegi tekrar sayisi oldugunu tahmin ediyorum. Cok tekrarin 50 100 tane olmadigini oda bilebilir..[DOUBLEPOST=1449620899][/DOUBLEPOST]Utanilcak bisey soyledigimide dusunmuyorum.hacim kazanmak icin az tekrar cok agirlik parcalamak icinse az agirlik cok tekrar. Buna katilmiyosan bosuna tartismayalim seninle.

buna katılmıyorsan bosuna tartısmayalım senle ne demek tartışılacak bir konu yok dediğin şey yanlış :D

Hocam hani burada eğleniyoruz gülüyoruz falanda başkasının yanında söyleme bunları :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gecen gun yine parcaliyorum, basmisim 20 tekrari, yaglari dagitmisim, icmisim arginine i yesilcayi damarlar patlayacak gibi, 7/24 define geziyorum, sabahlari kollari soguk suya sokuyorum damarlar gevsesin diye. Oyle yani siz adama niye haksiz diyorsunuz biro sayins da bir sayinsdir bilimdir.

Gecin siz dalganizi nisan mayis ayinda definasyon donemi geldiginde cok tekrar yapmak icin girdiginiz agirligi azaltmiyomusunuz sanki daha parcali olabilmek icin.neyse soru soran arkadasim sen benim yazdigimi gorme yanliş bilgi vermişim.diger arkadaslar bana muhalefet olmak yerine soru soran kardesimize yardimci olun konu dagilmasin ☺[DOUBLEPOST=1449674494][/DOUBLEPOST]
Gecen gun yine parcaliyorum, basmisim 20 tekrari, yaglari dagitmisim, icmisim arginine i yesilcayi damarlar patlayacak gibi, 7/24 define geziyorum, sabahlari kollari soguk suya sokuyorum damarlar gevsesin diye. Oyle yani siz adama niye haksiz diyorsunuz biro sayins da bir sayinsdir bilimdir.
Soguk su mantikliymis denemek lazim ☺[DOUBLEPOST=1449674841][/DOUBLEPOST]
buna katılmıyorsan bosuna tartısmayalım senle ne demek tartışılacak bir konu yok dediğin şey yanlış :D
Setler arasinda agirligi artirarak gidince hacim kazanirsin agirligi dusurerek gidince parcalarsin. Yanlis mi bu ? Yanlissa baska sekilde caliscam daha yeniyim 2 aydir calisiyorum hemen laflari yapistirdiniz

Son düzenleme:
Ne kadar yağsız ve ne kadar kas kütlen çok olursan damarlar o oranda çok gözükür

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecin siz dalganizi nisan mayis ayinda definasyon donemi geldiginde cok tekrar yapmak icin girdiginiz agirligi azaltmiyomusunuz sanki daha parcali olabilmek icin.neyse soru soran arkadasim sen benim yazdigimi gorme yanliş bilgi vermişim.diger arkadaslar bana muhalefet olmak yerine soru soran kardesimize yardimci olun konu dagilmasin ☺[DOUBLEPOST=1449674494][/DOUBLEPOST]
Soguk su mantikliymis denemek lazim ☺[DOUBLEPOST=1449674841][/DOUBLEPOST]
Setler arasinda agirligi artirarak gidince hacim kazanirsin agirligi dusurerek gidince parcalarsin. Yanlis mi bu ? Yanlissa baska sekilde caliscam daha yeniyim 2 aydir calisiyorum hemen laflari yapistirdiniz
Al işte. Usta işte olayda burda kopuyor. Madem yenisin niye dediğinde ısrar ediyosun ki ? İşin doğrusu gösteriliyor sonra yok bunu tartışmayalım bile diyosun

Back
Yukarı