Daha başlangıç fakat yorumlarınızı almak istedim..(35. gün)

20140404_214304[1].jpg
20140404_214304[1].jpg
[DOUBLEPOST=1396639404][/DOUBLEPOST]Başlangıç=Boy 1.64-kilo 48 ......... 35.gün= Boy 1.64 kilo 52

En kısa sürede kas kütlesi için forumdan veya hocandan beslenme desteği al . İlk 3. ayını doldurmadan supplement kullanmana gerek yok . Böyle devam başarılar

Abi demene gerek yok o tür şeylere takılmam .) Sanırım boyunun kısalığı genetik faktörler, bende genetik olarak kısayım boyum 1.75, basketbol, yüzme gibi sporlarla azda olsa boyunu uzatma imkanın var bunları denemeni tavsiye ederim . İdeal kilona gelirsek sanırım 60 veya 59 gibi bir şeyle olabilir .

Net bi yemek programım yok her fırsatta ağzıma bişiler tıkamaya çalışıyorum ve de yemeklerde doysam bile biraz daha zorlayarak kilo almaya çalışıyorum.Bir de gece yatmadan önce mutlaka süt içiyorum.

Net bi yemek programım yok her fırsatta ağzıma bişiler tıkamaya çalışıyorum ve de yemeklerde doysam bile biraz daha zorlayarak kilo almaya çalışıyorum.Bir de gece yatmadan önce mutlaka süt içiyorum.
bu şekilde kilo alırsın ama sadece göbek yaparsın sknny fat bit vücudun olur ki buda isticeğin son şeydir. düzenli bir yemek prgramı çıkarman lazım kg başına 1.8 2gr protein 3.5 4 gr da komplex karbonhidrat 25-30 grda yağ

Daha çok tavuk balık yumurtaya önem veriyorum tabiki haftada 2 gün balık 4-5 gün yumurta ve de 2-3 gün de tavuk mutlaka tüketiyorum

Back
Yukarı