düzensiz vucut

merhaba hocam..ben 16 yaşında 60 kilolu bir erkeğim.vucudum normal gözüküyor ama göbeğim çok var.hem kas çalışıp hemde göbek eritmek istiyorum.fazla bi imkanım yok sadece kendi vucut ağırlığımla yaptığım hareketler 1 tane barfix barım var.dar 18 tane geniş omuz 6 tane çekebiliyorum.günlük 3*5 şınav 3*20 mekik 3*12 ters kol kası için çalışıyorum sizce faydası olurmu selamlar..bench_O

cevap yazdığın için teşekkür ederim, ama beklediğim cevap bu degildi. Ben yurtda kalıyorum kas kitlem ıyi . Zayıflamak için neler yapabilirim

Tamam işte zayıflamak için protein ağırlıklı diet az karbonhidrat ve yağ içeren bir diyet hazırlamalısın kendine. Tabiki cardio.

zayıflamak ıcın gunluk yaktıgın kalorın aldıgın kalorıden fazla olmalı proteın agırlıklı beslenırsen dıyete gırersen sekerı kesersen kılo verıceksındır yanlız kardıoyu şart olarak goruyorum saygılar.

hamur işlerinden kaç derim bence.sadece gunluk sana lazım olan proteini alsan yeters.gerisi göbek yapar.bide her vücut geliştirenin yaptıgı gibi bol bol su.

melankolia_sago , Cabarov ve bigforce01 gerçekten teşekkür ediyorum..bunları uygulayacağım sizcede en iyisi zayıflayıp sonra kas yapmak mı yoksa maximum kasa ulaşıp sonra mı zayıflanmalıdır.ayrıca şunuda söylim arkadaşlarım kollarımın suratımın normal olduğunu sadece göbeğimin çok olduğunu söylüyorlar.ğöğüsler sarkık şınav öneriyolarlar sizce nasıl sarkıklık gider

Son düzenleme:
evet anladım sıkılaştırarak sarkıklık giderilir yani şınavla..göbek ise diyet ve kardio ile giderilir.bir sorum olacak

-göbek gittikden sonra kollar basen baldır da gider mi ? saygılarımla .teşekkür ederim

kılo verırken bır bolgeden zayıflamazsın yuzunde zayıflar gobegınde kolunca kalcanda aklına gelen her bolge den zayıflarsın benım bıldıgımde en son gobek cevresı erıyor cunku ıc organları korumak ıcın orda yaglar oluyor

dediğim gibi vücüdumun diğer yerlerinde ( göbek hariç ) fazla yağ yok.benim işim biraz daha kolay gibi mi gözüküyor:) saygılarımla teşekkürler

dediğim gibi vücüdumun diğer yerlerinde ( göbek hariç ) fazla yağ yok.benim işim biraz daha kolay gibi mi gözüküyor:) saygılarımla teşekkürler
gobek ıcın kardıodan sonra etkılı karın hareketlerı ve bel hareketlerı yapın mekık hem o bolgedekı yag yakını hızlandırır bolgesel yag yakımı yoktur sadece hızlandırır ve daha toplu gosterır sarkmaz yanı guclu karın kaslarınız olursa

Mekik diye bir şey yok aslında. Mekik sehpasında crunch yaparsın ama bedenin daha yukarı çekmek zorundasındır bu mekiktir ama mekik sırt bölgesine ve omurgaya zarar verebilir. Sen en iyisi crunch hareketleri ve diğer karın hareketlerinin hepsini yapmalısın.

kılo verırken bır bolgeden zayıflamazsın yuzunde zayıflar gobegınde kolunca kalcanda aklına gelen her bolge den zayıflarsın benım bıldıgımde en son gobek cevresı erıyor cunku ıc organları korumak ıcın orda yaglar oluyor
Evet haklısın Cabarov ama bu konuda bir araştırma yapılmıştı hatta bir hocamız da gorumda söylemişti ilk eriyen bölgelerin başında göbek çevresi gelir, en son kalça gibi yaralanmalara karşı koruyan yağlar gelir. Galiba kafa karışıklığı olmuş, sorun değil bana da oluyor çünkü bu sporda gerçekten her şey karışık :)

crunch yarım kalkın belın yarısı yerde kalsın boyle olunca hem belıne yuk bınmez sakatlanmazsın hemde kasdakı gerılım azalmaz.

alt karın ıcınde hareketler uygula

hani ( Teddie* ) demişti ya konunun başında hem kas yapıp hemde göbek eritemezsin demişti ya.bu mümkün değilmi yani bi yandan kas çalışıp bi yandanda göbek eritemezmiyim yaz yaklaşıyo hızlandırılmış bi proğramım olması lazım saygılarımla

hani ( Teddie* ) demişti ya konunun başında hem kas yapıp hemde göbek eritemezsin demişti ya.bu mümkün değilmi yani bi yandan kas çalışıp bi yandanda göbek eritemezmiyim yaz yaklaşıyo hızlandırılmış bi proğramım olması lazım saygılarımla

Eritirsin ama istediğin bir sonuç alman zor olucaktır. Düzenli beslenme ve cardioyla istediğin sonucu alabilirsin ki bunu tavsiye ederim benimde böyle bir sorunum var bende bunu uygulayacagım..

erıtırsın ben 20 kg verdım hem body hemde karıdo seklınde calıstım ust vucut tamamıyle degıstı body sız zayıflasam cok orantısız olurdum ıne bırsey olurdum ama body yaparak hem kas kutlesı gelıstı hemde vucut degıstı kılo verırken kas kazanmak zordur ve gec kazanırsın ama ımkansız degıl

Back
Yukarı