Düzensiz beslenme ve Testosteron

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dalga geçen üslup yanlış ama senin yanlışta ısrar etmen de yanlış. İki ihtimal var, ya ölçüm hatalı ya da dünyaya sayılı gelmiş genetik mucizelerden birisin. Sence hangisi daha mantıklıysa ona inan. Lyle Mcdonald'a göre ilk yılda herşeyi doğru yapan birisinin maksimum kas yapma potansiyeli 9-11 kg. Alan Aragon'a göre ayda vücut ağırlığının %1-1.5'u (senin durumunda bu en düşük ve en ağır kilolarını baz alırsak 0.65-1.2 kg demek), aşağı yukarı aynı hesap. Mark Rippetoe bunu daha üste çıkartır, hatta Lyle Mcdonald'la bu konuda epey küfürlü kavgaları olmuştur forumlarda, ancak onun da iddiası yanlış hatırlamıyorsam 1 yılda 20 kg civarıydı. 4 ayda 14 kg kas kazanmanın ne kadar gerçekçi olduğunu sen hesap et.
Arkadaşlar herhalde bir konuyu yanlış anladık. Benim dediğim ölçümde çıkan yağ oranı farkıydı. Yani 4-5 kilo yağ aldım gerisi kas demiyorum. Genetik mucize olduğumu da düşünmüyorum. Bu konuyu tek açma sebebim vardı oda ekto olduğum halde böyle bir gelişim kaydetmemin neye bağlı olduğunu bilmekti. 4-5 kilosu yağ ama 2-3 kilosu da su da olabilir veya başka birşey tam bilgim yok.
Burada sizlere hava yapsam nolacak yahu iki dakika düşünün bi.
30 kilo squat yapıyorken 80 kilo squat yapıyordum en son. Yani ağırlıklar da buna uygun olarak arttı. Yani gelişimim mükemmel DEĞİLDİ ama iyiydi.

Arkadaşlar herhalde bir konuyu yanlış anladık. Benim dediğim ölçümde çıkan yağ oranı farkıydı. Yani 4-5 kilo yağ aldım gerisi kas demiyorum. Genetik mucize olduğumu da düşünmüyorum. Bu konuyu tek açma sebebim vardı oda ekto olduğum halde böyle bir gelişim kaydetmemin neye bağlı olduğunu bilmekti. 4-5 kilosu yağ ama 2-3 kilosu da su da olabilir veya başka birşey tam bilgim yok.
Burada sizlere hava yapsam nolacak yahu iki dakika düşünün bi.
30 kilo squat yapıyorken 80 kilo squat yapıyordum en son. Yani ağırlıklar da buna uygun olarak arttı. Yani gelişimim mükemmel DEĞİLDİ ama iyiydi.
Ya kardesim israr edip batma iyice olcum yanlis diyorlar hala aciklama yapiyorsun varsa bir iddaan koy bir resim gorelim o mukemmel vucudunu????

Back
Yukarı