Düzensiz Barfix Çekmek.....

Arkadslar acaba tutuş uzunlugu ne kadar oolmalı yane ıkı tutus yerı arasında ne kadar mesade olmalı???

omuz genişliginde olsun ellerin.
barfix çekebilenler bence çok şanslı kimisi doğuştan bu yetenege sahip oluyor ve barfixte kendini geliştirmesi daha kolay oluyor .
barfixte çok tutuş degişiklikleri yapılabilir ilerliyen dönemlerde agırlıklarla çekilebilir sırf barfix şınav mekik ile bile iyi bir vucuda sahip olunabilir.
ama bu gelişim için farklı bir yoldur öncelikle güç çalışması içine girer.ve vucudun gelişmesinede etki eder.

Arkadslar acaba tutuş uzunlugu ne kadar oolmalı yane ıkı tutus yerı arasında ne kadar mesade olmalı???

önce omuz genişliğinden açık tutma daha rahat tekrar sayısını artırırsın.
çünkü omuz genişliğinden açık şekilde barfiks daha zordur,
ilerleyen zamanda omuz genişliğinden daha çık tutarak çekersin,kolay gelsin.

barfix çekebilenler bence çok şanslı kimisi doğuştan bu yetenege sahip oluyor ve barfixte kendini geliştirmesi daha kolay oluyor .
barfixte çok tutuş degişiklikleri yapılabilir ilerliyen dönemlerde agırlıklarla çekilebilir sırf barfix şınav mekik ile bile iyi bir vucuda sahip olunabilir.
ama bu gelişim için farklı bir yoldur öncelikle güç çalışması içine girer.ve vucudun gelişmesinede etki eder.
Gelişmeye etki eder derken boy uzaması mı yoksa kas olarak mı ?

Son düzenleme:
yeni başlayıp hiç çekemeyen arkadaşlara omuz genişliğinde eller karşıya bakacak şekilde tutunarak ve kolları hafif açı alacak şekilde çekili vaziyette; zamanla 10ar, 20şer, 30ar saniye, ... arttırarak asılı kalmalarını tavsiye ederim.
diğer arkadaşların dediği gibi sabır işi, zamanla çekiş gücünüz artacaktır.
fakat ben de dinlenilmesi, özellikle sırt programından sonra yapılmaması kanaatindeyim.

Teşekkür ederim abilerim valla aklımdakı sorulara çare buldunuz allah razı olsun :):)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:53 ----------

yeni başlayıp hiç çekemeyen arkadaşlara omuz genişliğinde eller karşıya bakacak şekilde tutunarak ve kolları hafif açı alacak şekilde çekili vaziyette; zamanla 10ar, 20şer, 30ar saniye, ... arttırarak asılı kalmalarını tavsiye ederim.
diğer arkadaşların dediği gibi sabır işi, zamanla çekiş gücünüz artacaktır.
fakat ben de dinlenilmesi, özellikle sırt programından sonra yapılmaması kanaatindeyim.

önce omuz genişliğinden açık tutma daha rahat tekrar sayısını artırırsın.
çünkü omuz genişliğinden açık şekilde barfiks daha zordur,
ilerleyen zamanda omuz genişliğinden daha çık tutarak çekersin,kolay gelsin.

Teşekkür ederim abilerim valla aklımdakı sorulara çare buldunuz allah razı olsun :):)

lat pulldown da geçirecegin zamanlar ileride barfiks cekmeni sağlayacaktır. gerçektende barfiks çekmeden kanatlar iyi gelişmiyorlar. bu bir gerçek.

Evet lat pulldown un faydasını gercekten gordum.... :)

Sonunda abilerim Sonunda :D
1 tam barfix+ yarım çekebiliyorum....
Yardımlarınız için tşkürler...

ben yaklaşık 1 aydır barfix çekmeye başladım 1 ayda 3 tane barfix çekebiliyorum anca 1.79 boyundayım 82 kiloyum 16 yaşındayım barfix demirine asılıp kendimi sarkııtyorum biraz duruyorum ve çekebildiğim kadr yukarı çekmeye çalışıyorum. Size sorum 82 kilo olmamın barfixe çok etkisi varmıdır?

Benim de evde var . Ben de düzenli yapmıyorum Yani program haricinde... Ama her gördüğümde de yapmıyorum . Program harici Haftada toplasan 200 barfix çekerim . O da can sıkıntısından (:

Back
Yukarı