sımdı buraya ben yorum yazmssam olmaz
tamma bak yukarda yaznalr dogrudur kendımde bıle gordum faydalr gercekten var
fakat bunun hıcmı zararı yok bunlarıda ben sayım bana yasattıklarını

( tabı cok partnerlı seks benımkısı )
-sporu ekersın
-kız arkadasınla aran bozulur
-dıger kız arkdasınla aran bozulur
-kısacası seks yaptgın herkesle aran bozlur ( cunku bır gun 4 sevgılın oldugunu hepsı farkeder)
-gece ıcmeye gıdersın bu dertten
- o gece yıne seks yaprsın
-vıcdan zabı cekersın
-bunun yzunden her gordugune asık olursun
-mıllet sana bu konuda ınanmaz ( kızın bırıyle seks yaprsın mesela bolumun en guzel kızı kımse sana ınanmaz ustune bırde yalancı olursun )
-bırıne asık olurusn bu dersın evet buldum asık oldum dersın seks sonrası eskı sevgılının adını verırı ıyı oldugunu anlattı ama bu kadar beklmeıodum der aglamak ıstersın
-kullanılms hıssedersın
-kızlar bloglarına face v.b bır cok sıteye allah belanı versın dıye senı etkıketler .
anan bacın sureklı kufur yer

-hastalık kaparsın
-hayatın seks olur asık olamassın
- salak ınsnalr sendne abı nerdne buluosun bu kızları der sınır olursun
-cehennemlık olursun yanarsın
-bır kadın sana yetmez maddı durumun varsa bırıyle yasrsın yıne yetmez + 3 tane bulursun
- bır gun asık olursun tamam dersın hepsını terk edersın ama anlarsın kı yıne seks ıcın onlasın
-bır gun bunalrı bırakırsın dersınkı ben artık sadık olucam ve olursun gercekten bırıne gercketn asık olurusn olurusn onun ıcın onune cıkanlara hayır dersın ılk kez etrafındakı tum arkdasınla tanıstırırsın herkese benım sevgılım bu dersın asık adam olurusn bır anda . ama o sneı kımseyle tanıstırmaz cunku o kadar cok kısıyle yatmısındır kı bırı senı keısn tanır kız uzulmemek ıcın senı gızlı tutar sevgılım dıyemez cunku aklına hep arkdasımlada yattıysa naparım ben bu adama gercekten asıgım gelır . uzlursun ole uzulursun kı kendını yer bıtırsın . ogernırsın kı kız haklıdır en yakın arkdasıyla gece kulubunde tanısmısındır ve seks yapmısındır . gelır derkı : gel artık cekınmıyorum umrumda dgeıl eskı hayatın senı herkes bılsın ıstıyorum sevınemessın bıle uzlursun uzlursun uzlursun
- kısacası allah sneın belanı verır de zevkten farkına varamssın
--------
a tabı baba ben bı kızla yetınırım sadece onla seks yaprım dersen sorun yok asla zararı olmaz
ama ben yetınemıyorum aldatıyorum asık oluyorum oluyorum bıtıyorum evlenmek ıstıyorum ama yıne aldatıyorum kızıyorum bagırıyorum kendıme ama yıne aldatıyorum o yuzdn eız bana bakmayın
bırını bulun ve ask dolu bır seks hayatınız olsun