Düzenli Çalışmama Ragmen Gögüs Kaslarım Diger Kaslarıma Göre Pek Çıkmadı Neden Olabilir?

Düzenli Çalışmama Ragmen Gögüs Kaslarım Diger Kaslarıma Göre Pek Çıkmadı Neden Olabilir? Kol Kasım,Omuz kasım,sırt felan düzgün çıktı ama 6 aydır çalışıyorum ama gögüs kasım digerlerine göre pek çıkmadı gayet dzgünde çalışıyorum ama yinede yok daha az çıktı neden olabilir bu ? Hani aminoasit protein tozu kullanmıyorum dogal besleniyorum ondan mı diyecem öylese diger kaslar niye çıkyıro oda var ?

Gogus kaslari zaman ve cok saglam beslenme istiyor tabi antreman programina da bagli amw bu spor sabir isi
baska bi neden genetiginde gogusler zayif olabilir o yuzden gec gelisebilir

Genetik çok önemli bu işte ve iyi bi göğüs programı oluşturmakta kolay iş değil. Ben en iyi verimi göğüs programımı haftalık olarak ikiye böldüğümde aldım ilkinde 5 hareket ikincide de 4 hareket giriyorum.

Kilo almaya çalış, hareketleri doğru yaptıgından emin ol. Pre-exhaust yöntemini de deneyebilirsin şahsen bende çok işe yaradı. Göğüs için Pre-exhaust şöyle; önce fly hareketlerini yapıp, triceps ve omuzları yoruyorsun, sonra presslere geçip göğüsün daha çok çalışmasını sağlıyorsun. Ağırlıklarında bir miktar düşüş olabilir ama endişelenme gelişimi etkilemeyecektir.

Benimde diğer kaslarım göğüsüme oranla çok daha gelişmiş durumda ve şuan en çok ihtiyacım olan kas.48 saatte bir göğüs dinlendiğine göre 2 günde bir yani haftanın her antremanı göğüs çalışsak daha iyi gelişmez mi ? Birde sırt ve göğüs antremanını aynı gün yapmak insanı yorar mı ?

Gogus kaslari zaman ve cok saglam beslenme istiyor tabi antreman programina da bagli amw bu spor sabir isi
baska bi neden genetiginde gogusler zayif olabilir o yuzden gec gelisebilir
Yani zaten sabredecem öyle bir beklentim yok şimdilik ama diger kaslar gelişip gögüs gelişmeyince dikkatimi cekti[DOUBLEPOST=1395308844][/DOUBLEPOST]
Genetik çok önemli bu işte ve iyi bi göğüs programı oluşturmakta kolay iş değil. Ben en iyi verimi göğüs programımı haftalık olarak ikiye böldüğümde aldım ilkinde 5 hareket ikincide de 4 hareket giriyorum.
Bazı arkadaşlar superset çalış diyorlar bende yani yeni 6 aydır yapıyorum bana olur mu ki ?[DOUBLEPOST=1395308964][/DOUBLEPOST]
Kilo almaya çalış, hareketleri doğru yaptıgından emin ol. Pre-exhaust yöntemini de deneyebilirsin şahsen bende çok işe yaradı. Göğüs için Pre-exhaust şöyle; önce fly hareketlerini yapıp, triceps ve omuzları yoruyorsun, sonra presslere geçip göğüsün daha çok çalışmasını sağlıyorsun. Ağırlıklarında bir miktar düşüş olabilir ama endişelenme gelişimi etkilemeyecektir.
Fly'dan press'e geçiştte kaç saniye dinlenme süresi olmalı?[DOUBLEPOST=1395309003][/DOUBLEPOST]
Benimde diğer kaslarım göğüsüme oranla çok daha gelişmiş durumda ve şuan en çok ihtiyacım olan kas.48 saatte bir göğüs dinlendiğine göre 2 günde bir yani haftanın her antremanı göğüs çalışsak daha iyi gelişmez mi ? Birde sırt ve göğüs antremanını aynı gün yapmak insanı yorar mı ?
hacı bilsem sorar mıyım bu soruyu

Split olarak haftada 2 den fazla calismak yarar getirmez
fullbody gibi bi programin varsa haftada 3 gider
bu is sabir genetikten dolayi da biraz sans isi
siz bsslemenizi yapin Yeterli antremaninizi dogru yapin ve uyuyun
herseyi dogru yaptiktan ve biraz sabrettikten sonra eger gelisme yoksa hatayi kendinizde arayin ya besenme de ya antremanda yada dinlenme de hataniz vardir

besin + ağırlığı arttır.

Arkadaşlar eleman sinir bir tipte vücudu çok hoşuma gidiyor gayet fit.Sizce göğüslerde çok emek var mı ve bu vücut için çok mu çalışmalı ?
Turabi-Çamkıran.jpg

Gerçekten cok güzel bir fiziği var , göğüslerinin genetik yapıdan dolayı öyle oldugunu zannediyorum , omuzları ve karın kısma dikkat çekicek kadar iyi , zaten vucudununda hakkını yarışmalarda görüyoruz çok iyi yarışıyor :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Göğüs kafesi dar o yüzden öyle gözüküyor göğüslreri . Yoksa hacim olarak da estetik olarak da gayet başarılı bence..
Hangi yarışmada çıkıyor ki ben tanıyamadım ?

Back
Yukarı