dünyanin en büyük köpegi

bu köpegi evde nereye sigdiriyolar acaba :)

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    3,1 KB · Görüntüleme: 426
Ne o? Pul kadar resim! Daha büyük çözünürlükte olsaydı daha iyi görürdük...

Belki köpeği evde değilde dışarıda besliyordur...

bunlar da benden ben hangisinin daha buyuk olduguna karar veremedim. bi de siz bakın kafa_

Eklentiler

• image044.jpg
    image044.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 621
  • 117764823936_image00146.jpg
    117764823936_image00146.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 429
  • big-dog-in-car.jpg
    big-dog-in-car.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 407
sizce bu resimlerde hile yokmu..o büyüklükte bir köpek içinde bulunduğu arabayı bi tarafa yatırır.150 kg. vardır..

sizce bu resimlerde hile yokmu..o büyüklükte bir köpek içinde bulunduğu arabayı bi tarafa yatırır.150 kg. vardır..
bence yoktur diez sebebine gelince , normal büyüklükte bi kangal bile 95 kiloyu rahatlikla bulabiliyor..konustugumuz konu dünyadaki en büyük köpekler olunca aradaki 40-50 kiloluk fazlalik bence abartili degil.

bence yoktur diez sebebine gelince , normal büyüklükte bi kangal bile 95 kiloyu rahatlikla bulabiliyor..konustugumuz konu dünyadaki en büyük köpekler olunca aradaki 40-50 kiloluk fazlalik bence abartili degil.

o zaman yuh demekle yetiniyorum..:shock:

amma protein amino asit vardır bu köpek te bea dana gibi .sahibinin yerin de olsam kesip kesip yerim onu artık ne supplement derdi olur ne kür derdi olur :)

Enigma'nın eklediği resimdeki köpek "napoliten mastif" cinsidir. Yıllar önce Eminönü Çiçek Pazarı'na getirmişlerdi. Ancak bizzat gördüğüm kadarıyla bir kangal kadar ya da daha ufak idi. Kısacası o resimde bir oynama olabilir...

Bir de işin ilginci tüm köpek türlerinini aynı atadan geldiğidir. Yani bu resimlerdekiler ile bir kaniş ve terier aynı kökene sahip...

Enigma'nın eklediği resimdeki köpek "napoliten mastif" cinsidir. Yıllar önce Eminönü Çiçek Pazarı'na getirmişlerdi. Ancak bizzat gördüğüm kadarıyla bir kangal kadar ya da daha ufak idi. Kısacası o resimde bir oynama olabilir...

Bir de işin ilginci tüm köpek türlerinini aynı atadan geldiğidir. Yani bu resimlerdekiler ile bir kaniş ve terier aynı kökene sahip...
opasan o hesaba göre bizde ronny colemanda hz ademden gelmeyiz ama arada ufacikta olsa bi fark var :):):)

araştırdıkça yeni resimlerde çıkıyor...

BigDog2.jpg

Dolly3.jpg

gibson-worlds-tallest-dog-1-lg.jpg

heaviest%2Bdog.jpg

Huge_Dogs_4.jpg

2007020608025368_1.jpg

huge-great-dane.jpg

arkadaşlar buarada komik bişi buldum..:)

classic-dogs.jpg

böyle bir şeyin ters ters size baktığını düşünsenize :)

winner01.jpg

resimde kesinlikle montaj var ben napoliten mastif beslemistim hayvan ayibogan kangal buyuklugunde yani st bernard veya danua dan ufak thums:

ilk resimdeki siyah köpek resmen enaz bir erkek arslan kadar iri..

Resimlerde oynama olabilir ama insanlarin nasil 2.30 boyunda olani oluyorsa kopeklerin de battal boyu pekala olabilir. Allah sahibine bagislasin yavrucaklari :) .

Buraya post etmeyecegim ama bir de iri kedilere bakin. Kanada da gozunle gordum, koyun kadar olanlarini. Tirsiyor insan valla. VG falan dinlemez, dalar kediler.

Back
Yukarı