Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar. Benim şöyle bir sorunum var. Omuzlarım düşük. Düşükten kastım duruş bozuklugundan kaynaklanan öne yuvarlanma değil. Omuz başlarımın boyun hizasına göre daha aşagıda durması. Yani boyun ve omuz başları arasında üçgen denilebilecek bir görüntü oluşuyor. Bu sorunu sporla halledemedim. Omuzda genişleme oluyor ancak bu görüntü olarak daha da kötü bir görünüme sebebiyet veriyor. Ayrıca istemeden devreye giren trapez kasları iyice bu goruntuyu olumsuz yonde tetikliyor. Bu herşeyden önce psikolojimi bozuyor. Kıyafetler çok kötü duruyor. Ben bu sorunu nasıl halledebilirim? Lütfen bana yardımcı olun. Bu sorun yüzünden yaptıgım spordan hiçbir zevk almıyorum. Omuzlar güzel görünmeyince yaptıgım herşey boşa gidiyor. Googlede estetikle ilgili araştırmalar yaptım ancak bir sonuca ulaşamadım. Forumda bu konuda uzman arkadaslar var. Bildiği yada tanıdıgı bir estetik cerrah yok mu o bölgeye 3 cm kalınlıgında bir protez koyabilecek? Ya da başka hangi yöntemle düzelir? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Dostum öncelikle estetiğe kesinlikle ihtiyacın yok.Bende de bu problem vardı ve bunu kendim çalışarak düzelttim fotoğrafıma bakabilirsin.Sebebini tecrübe ederek öğrendim bazı insanlarda trapez kasları genetik olarak büyük oluyor haliyle omuz kasları küçük kaldığından kaplumbağa gibi gözüküyor.Bunu aşmanın yolu sırt kasları.Daha doğrusu kanat.Kanatları doldurduktan sonra bu problem yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor omuz çalışmaya devam ederek.Özellikle lateral raises hareketi bu durumu kurtarmakta başı çekiyor.
Öncelikle konuma ilgi gösterdiğin için teşekkür ederim. Benim zaten kullandıgım program bu sorun üzerine. Hatta hocanın yazdıgı programın dogrulugundan emin olmak için bir sürü araştırma yaptım. Bu forum da dahil olmak üzere video makale bir sürü şey okudum. Aslında benim sorunumu oluşturan genetik kemik yapısı. Genişlemesinden yana hiçbir problemim yok. Ancak benim istediğim noktalar hacim kazanmıyor. Bu omuz ekleminin üzerinde bulunan kemiğin üzerinin hacim kazanması gerek. Yan deltoid kasının başlangıcı oraya yakın ancak deltoid kası en çok ortasından hacim kazanıyor. Benim o kemiğin yukarı kısmını hacim kazandırmaya ihtiyacım var. Estetik meraklısı bir insan kesinlikle değilimdir ancak başka bir yöntem göremiyorum.
Demek istediğini şimdi anladım ama orada maalesef kas yok kemik üzerinden bahsediyorsun sanırım.Oraya uygulanacak bir estetik ne kadar hoş görünür emin değilim.Fotoğraf ekler misin farklı fikir üretmeye çalışıyorum
Belki giydiğin kazaktandır bilmiyorum ama fiziğin gayet iyi hatta seni olduğundan daha kilolu gösterir trapezlerin büyük olması.Sanırım fazla kafana takmışsın beklediğim görüntünün yakınında bile değil.kafana takacak kadar bir şey yok bana inan.