Bir de bir link vereyim dovmesinsen kurtulmak isteyenlere. Cesaretiniz var, ama paraniz yoksa, buyrun hodrimeydan!
http://greatinventions.tv/products/101.php
ya abi saka yapiyosun di miofff ulen zaten dovme sevmezdim alin bir neden daha
resimlere bakinca bile icim gitti
offfffff
bu arada kalici dovme kanser yapiyor diye biliyordum ama??
15-16 yaslarinda heveslenirken Alanyada Kina dövmesi yaptirmistim.Vucudumdaki Kinanin oldugu yerin tamami kabarmisti kirmizi olmustu.
çekik gözlü mafyalarYakuzaların işi zor desenize![]()
Ayrıca "Geçici dövme" dövme değildir, evet bilmemkaç sene sonra silinen boyalar var ama bunlar da dövme sayılmaz.
Bazi arkadaslar yaz boyu uzerlerinde tasidiklari dovmelerden bahsetmis.
Kimseyi yanlis bilgilendirmeyin arkadaslar.
Benim de dovmem var ve yaptirmadan once cok dusundum, gecici yaptirayim ileride belki sildirmek isterim diye, fakat maalesef sizin bahsettiginiz anlamda, bir-kac sene vucutta kalan sonra silinebilen gecici dovmeler yok.. 10-11 buyuk dovmeciye sordum, hepsi hayatimizda boyle birsey duymadik dediler.
hint kinasi da normalde 3 gun, denizde 1 gun kaliyor, ztn kapkara oldugundan cok cirkin duruyor.
The only thing you can take to the grave!
vücudunda 2 tane dövmesi olan birisi olarak cevapliyorum eğer yapan kişi profesyonel ve sağlam bir studyo ise ücret gayet makuldür.dövmelerde fiyat zaten büyüklük ve işçiliğe göre hesaplanir.efendim, bos durmadim, dogdugum sehirde ki bir tatoo firmasina bir sembole gore fiyat sordum.
dudaklarim ucukladi.. fiyat 2000 ytl.. avrupa da yasiyoruz ama daldan para toplamiyoruz ki.. bulundugunuz sehire gore fiyat arastirmasi yapabilirmisiniz ? karsilastirma yapmak acisindan cok makbule gececek bana sevgili dostlar..
ayrica mevcut tecrubelerinize istinaden sizce bu fiyat normal mi ?
ben resmi de paylasayim, aynisi degil ama buyukluk ve calismadaki emek acisindan yorumlayabilirsiniz...
![]()