Dövüş sporları için ideal ağırlık çalışması nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bigbaby
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bigbaby

Üye
İyi forumlar..

Başlıkta ki gibi dövüş sporları için ideal ağırlık çalışmasının nasıl olması gerektiğini hem fitness hem bb hemde dövüş sporları ile uğraşan arkadaşlarımdan bildiklerini yada önerilerini almak istiyorum.
Bu konuda yardımcı olursanız hem öğrenir hem paylaşırız.

Teşekkürler..

Savunma sanatlari yaparken biraz fitness yapabilirsin. Bb profesyonel vucut geliştirmeciler icin soylenen kavramdir. Biz ogrencilerimize vucut geliştirme degil. Military crossfit, MFT28, P90X vb. Antremanlar oneriyoruz yani dayaniklilik arttira bilecekleri ve kondisyon kazanabilecekleri. Tabi nasil bi savunma sanatiyla ugrastiginada bagli ve siklet en onemliside. Ama illada fitness yapicam diyosan yuksek tekrar yüksek agirlik yapmalisin ince kas gruplarini hedef alan bir antreman olmali. Çünkü büyük kaslar hantallastirir ve yavaslamani saglar. Ve 3 4 tanede aynı konudan açıp forumda fazla yer kaplatma gorup yardim edebilicek olanlar zaten yardim eder.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birkaç konu açmam internet sorunundan oldu kusura bakmayın.90 kg'yim kung-fu ve krav maga ile ilgileniyorum.

Bir arkadaşım dövüş sporlarına karşı çok ilgilidir eline iki hafif dumbell alıp raundlarla çalıştığını söyledi daha sonra dumbelleri burakıp serbest birşekilde çalıştığından çok hızlı ve rahat oluyormuş .
Bana aslında mantıklı geldi denemek lazım.

Back
Yukarı