CruelKing
Üye
gelişim çok güzel başarılarsalonunun adı ne acaba ?
Farklı farklı salonlar mevcut olması gerek resimlerde dikkatini çeken hangi resimdeki acaba ?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
gelişim çok güzel başarılarsalonunun adı ne acaba ?
arkadaşlar bende 6-7 aydır badi yapıyorum vücut biraz toparladı kendini
artık protein tozu kreatin ve ne gerekiyosa almak istiyorum para pek sıkıntı değil kilom 70 boy 1.76 bu işi gerçek bir şekilde ilerletmek istiyorum bu arada önemli olan pahalı olması değil gerçekten ise yarayan şeyler istiyorum saygılar ...
Hayatımda gördüğüm en iyi gelişimlerden diyebilirim. Spora ilk başladığın zamanki çalışma programını ve beslenme programını merakla bekliyorum.
Tebrikler!
Ahaha bu kadar değişeceğini bende bilmiyordum hayatım boyunca hep uzun biraz farklılık aradım sadecesaçları niye kestin ki şimdi
bi insan saç sakal kesiminde bu kadarmı değişir yahu![]()
Program daha çok kafama göre daha çok belli birşeyim yok.[DOUBLEPOST=1384191065][/DOUBLEPOST]Çok iyi. Programınızı yazabilir misniz?
Havada bir süre sonra sıktı değişiklik aradım omuzları meydana çıkardım teşekkürlerGerçekten mükemmel hakkını vermişsin hocam yazın parçalarsan ki daha bulksın ortaya şahane bir vücut çıkacaktır bu arada saçı kesmeseydin eski artis havası sezdim![]()