Cristiano Ronaldo Antrenman Günlüğü

Monday (Day 1)
5 sets of Pull-ups of 5 reps
5 sets of Deadlift of 5 reps
5 sets of Dumbbell bench press of 5 reps
5 sets of Dumbbell lunges of 5 reps
5 sets of Calves Raises of 5 reps
5 sets of dumbbell chest press of 5 reps
5 sets of stiff-legged deadlifts of 5 reps
5 sets of barbell hang cleans of 5 reps
5 sets of standing calf raises of 5 reps
Cardio workout of 30 mins on treadmill

Tuesday (Day 2)
cardiovascular workout for 45 mins

Wednesday (Day 3)
2 Sets of dumbbell front squats of 18 reps
2 Sets of decline push-ups of 18 reps
2 Sets of body weight dips of 18 reps
2 Sets of seated dumbbell shoulder presses of 18 reps
2 Sets of 1-legged lying stability ball curls of 18 reps
2 Sets of bent over dumbbell rows of 18 reps
2 sets of box jumps of 12 reps
2 sets of explosive push-ups of 12 reps
2 sets of explosive burpees of 12 reps

Thursday (Day 4)
20 mins of sport activity
Cardio workout

Friday (Day 5)
4 sets of Pull-ups of 8 reps
4 sets of Deadlift of 8 reps
4 sets of Calves Raises of 8 reps
4 sets of Dumbbell lunges of 8 reps
4 sets of stiff-legged deadlifts of 8 reps
4 sets of standing calf raises of 8 reps
4 sets of Dumbbell bench press of 8 reps

Saturday (Day 6)
cardiovascular workout for 45 minutes
20 minutes of sport activity

Sunday (Day 7)
2 Sets of dumbbell front squats of 10 reps
2 Sets of decline push-ups of 10 reps
2 Sets of body weight dips of 10 reps
2 Sets of seated dumbbell shoulder presses of 10 reps
2 Sets of 1-legged lying stability ball curls of 10 reps
2 Sets of bent over dumbbell rows of 10 reps
2 sets of box jumps of 12 reps
2 sets of explosive push-ups of 12 reps
2 sets of explosive burpees of 12 reps

Sizce bu program ne kadar doğru ve mantıklıdır ? Eğer doğruysa bu programa başlamayı düşünüyorum.

ronaldo iyi ve sağlam çalışan bir futbolcu.Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok fakat bana bu program çok ağır geldi sürekli bunu yaparsa enerjisi kalmaz gibime geliyor.setler ve hareket sayıları çok fazla.

+ bide normal takım antremanları var ve tabi maçlarda var :)

120. dakikada bile depar atabilecek kadar diri olmanın sırrı bu antremanlardan geçiyordur bence altından kalkabileceği bir program.

bu programa bakarsanız 7 gün dolu :D bu adam maça çıkıyor haftada 1 gün :D cuma cumartesi pazar belirsiz :D 3 gün cardio koymuş ama zaten futbolcu adam haftada kim bilir kaç saat antremanı var ve koşuyo :D maçtan 1 kac gün once antremanda yapmıyodur sanırım kas yıkımı olucak cünkü maç daha önemli yanı kısacası bu program ona ait olmayabilir çalıstıgı kesin ama daha farklı calısıyo bence

futbolcuların antremanı genelde 2 saat falan sürer günde.

bana göre bu program kendisine göre hiç ağır değil :) özel antrenörler ve beslenme uzmanları ile çalışıyor zaten.

tüm sporcuların örnek alması gereken biri.

Bencede adamın aldığı besin ve takviyeleri kimse bilemez yani ve bunu yıllardır yapıyor vücudu artık alışmış olmalı adamın en küçük biriminde bile adeleleri var :D

bende futbol oynuyorum ve futbolcular haftanın 7 gunu ant yapamaz, ımkansz..sahsen benım akrabam schalkea as takımda oynuyor belkı tanırsnz kaan ayhan.kendım bızzat konusuyorum.onların ant sıstemınde zaten haftanın 2 gunu en az 1 gununde aagırlık var..futbolcular genellıkle dayanıklılık calısıyor sahsen bende oyle..ama yoga tarzında..kas dayanıklılıgı.

bende futbol oynuyorum ve futbolcular haftanın 7 gunu ant yapamaz, ımkansz..sahsen benım akrabam schalkea as takımda oynuyor belkı tanırsnz kaan ayhan.kendım bızzat konusuyorum.onların ant sıstemınde zaten haftanın 2 gunu en az 1 gununde aagırlık var..futbolcular genellıkle dayanıklılık calısıyor sahsen bende oyle..ama yoga tarzında..kas dayanıklılıgı.
Ronaldo her futbolcu gibi çalışsaydı Ronaldo olamazdı diye düşünüyorum

ronaldı ya ıyı futbolcumu dıyorsun? ınan bana dostum ronaldo stılınde bır cok oyuncu var.ronaldonun haftada 2 den fazla ozel antrenman yapacağını dusunmuyorum takım antrenmanları zaten avr ve onemlı olan verılen antrenmanı en sıddetlı hale getırmk.ronaldoda bunu basarmıs olabılır.ve unutma futbol kasla masla deıl, zekayla oynanır..ornek verırım pırlo gıbı dusun..adamda fızık mızık yok o kadar calısmaz ama zekası ronaldoyu söker atar..

ronaldı ya ıyı futbolcumu dıyorsun? ınan bana dostum ronaldo stılınde bır cok oyuncu var.ronaldonun haftada 2 den fazla ozel antrenman yapacağını dusunmuyorum takım antrenmanları zaten avr ve onemlı olan verılen antrenmanı en sıddetlı hale getırmk.ronaldoda bunu basarmıs olabılır.ve unutma futbol kasla masla deıl, zekayla oynanır..ornek verırım pırlo gıbı dusun..adamda fızık mızık yok o kadar calısmaz ama zekası ronaldoyu söker atar..
Kardeşim bunu mu tartışalım Allah aşkına ben Pirlo kötü futbolcu demiyorumda farklı mevkilerde oynayan farklı oyuncuları bir kere karşılaştırmak gereksiz.Ronaldo doğuştan değil çalışarak bu kadar yetenekli olan futbolculardan biri.Dediklerin tamamen saçma geliyor bana.Ve hırslı her futbolcu o takım antrenmanlarında patlama yaşıyolardır sen merak etme.Bende futbolcuyum 7-8 yıldır futbol oynuyorum.Biz burda Ronaldo nun fiziğini tartışıyoruz.Ne kadar iyi futbol oynadığı ortada zaten Altın Top ödülü falan gereksiz polemiğe girmeyelim.Ronaldo nun kendine özel antrenman biçimi olduğu ortada bu program ne kadar doğru bilmiyorum ama kesinlikle farklı bir program uyguladığı çok belli ve bu farklı programınıda paylaşmayı isticeğini sanmıyorum.

hareketlerı cardıo seklındeyapmıs..ben ızlemıstım bı vıdeosunu sınav pozunda zıplayıp barfıx çekıp squat yapıyordu ... ama asıl patlama gucu veren takım antrenmanları
di mariada ronaldoyla aynı hatta ronaldodan daha hareketlı dıyebılırız..eskıden oyle deıldı mesela..ve ronaldo gıbıde fızıgı yok.. dedıgım gıbı takım antrenman farkı

Back
Yukarı