• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Crespo nun Resimleri (son sayfalara yeni resimler eklenmiştir)

crespo hersey cok güzelde sanki biceps lerin omuzuna göre daha büyük duruyo sonresimlerde ön bicepsinde tepelesme var gibi son resimlerinden gördugum kadariyla yoksa kameradanmi

kesnlkle haklısın

aslında biceps yapısındanmıdır bilmiyorum , ne başı nede sonu büyüyo , dağ gibi ortası yükseliyo , acaba hareketleri , yarımmı yapsam...

bence omuzlara daha cok agirlik verip birazdaha büyütebilirsen göruntu süper olur ama yinede bu boyda bu vücudu bu kadar bile toparlamak buyuk basari

bence omuzlara daha cok agirlik verip birazdaha büyütebilirsen göruntu süper olur ama yinede bu boyda bu vücudu bu kadar bile toparlamak buyuk basari

eyw kardeş ,zaten 1.85 üstü boyda , kolları özellkle büyütmek gerçekten çile , ama kesnlkle 1.70 lik adamınkinden çok dha güzel oluyo zamanla , sadece zaman alıyo ...

en güzel bölgen bacakların ki zaten dier bölgelerde fazla bişi yok...

bu arada yeni gordum yol fotolarını kollarda fena sayılmaz!!

Son düzenleyen: Moderatör:
crespo ben de tüm başlığı okudum.özellikle ilk resimlerle aralık resimlerin arasında bariz farklar var.özellikle artık kollar kendini bulmuş.tebrikler dostum

crespo kollarını büyütmen basketbol kariyerini etkilemeyecekmi yani kaş yapayım derken göz çıkarma şut dengeni bozar bu gelişim herhalde 5 numarada oynamıyorsun ?

Crespo hiç fena değilsin sadece orantı ve oryantasyon olayını hallettinmi çok süper olabilirsin. Hacim eksiği olan bölgelerine ayrıcalık göstermende fayda var. biraz orantı sorunun var gibi.
Geri kalan bir bölge olduğu zaman hemen farkedip üzerinde durulmalı. Genetik eksiklik bizim gibi genetik sınırına gelmemiş olanlar için problem değil sadece neyi nasıl yapacağını bilmek lağzım.
Son iki resimdeki ilk biceps pozunda bir anormallik görüyorum diğer bütün pozlardaki biceps yapın hoşuma gitti ama ordaki kol senin değil gibi.
Neticede ağır eleştiri alacak bir yanın yok bilakis iyisin. O vücudun hiçbirşey, hiçbirşeysin diyenlerin iddialı usluplarına göre herhalde yarışmacı olmaları gerek zira senden çok çok daha iyi olmayanların bu şekilde ağır eleştiri yapmalarına afedersiniz ama terbiyesizlikten başka bişey diyemiyorum.

ılac kullanmadanda yapamazmıydın acaba bu vucudu gercı bı tatıl arası yazmıssın orada donup donup bakmıslar fılan :)bıraz zamanın olsaydı belkı o ılaclara gerek kalmıyıcaktı :)

Crespo hiç fena değilsin sadece orantı ve oryantasyon olayını hallettinmi çok süper olabilirsin. Hacim eksiği olan bölgelerine ayrıcalık göstermende fayda var. biraz orantı sorunun var gibi.
Geri kalan bir bölge olduğu zaman hemen farkedip üzerinde durulmalı. Genetik eksiklik bizim gibi genetik sınırına gelmemiş olanlar için problem değil sadece neyi nasıl yapacağını bilmek lağzım.
Son iki resimdeki ilk biceps pozunda bir anormallik görüyorum diğer bütün pozlardaki biceps yapın hoşuma gitti ama ordaki kol senin değil gibi.
Neticede ağır eleştiri alacak bir yanın yok bilakis iyisin. O vücudun hiçbirşey, hiçbirşeysin diyenlerin iddialı usluplarına göre herhalde yarışmacı olmaları gerek zira senden çok çok daha iyi olmayanların bu şekilde ağır eleştiri yapmalarına afedersiniz ama terbiyesizlikten başka bişey diyemiyorum.

son 2 resmdeki biceps derken , webcam den çektiğim resmlerden bahsediyorsan nedenini bilmiyorum ama , diğer son 2 resimse , biceps den iğne vurmuştum ve ödem yapmştı

olsun kendi kendi bicepsine iğne vurmakta herkesin harcı değil bizde o yollardan geçtik neticede doğru olmadığını anladık

olsun kendi kendi bicepsine iğne vurmakta herkesin harcı değil bizde o yollardan geçtik neticede doğru olmadığını anladık

zaten 1 ayı aşkndır , steroid yerine yüksek protein alımı yapıyorum ve kesinlkle iyi verm alıyorum , çünkü şişmek değil büyümek önemli..supllement lere devam :)

supllement li steroidsiz ilk ayımdan sonra webcam de çektiğim resmim

resim001st6.jpg

bulk dönemde iyi bi partner le çalışmalara devam ediyorum , göğüs ve omuz ağırlıklı ,

bazı kendini bilmezlere söylüyorum , kesnlkle fotosop yok,oynama yok

Uzun Zmanadır Resim Koymuyordum

Uzun Zamandır Resim Koymuyordum başlayalım yeniden ..

süper resmi fotarafcı da mı çektirdin gelişimin harika yanlış anlamasınlar am istediğine ulaş tıysan yaptıklarına deymiş demektir ve sen süpersin ayrıca b.paşalısın demek ve nededir bilmiyorum bu resmin bii kopyasını alıcam iznin olursa

süper resmi fotarafcı da mı çektirdin gelişimin harika yanlış anlamasınlar am istediğine ulaş tıysan yaptıklarına deymiş demektir ve sen süpersin ayrıca b.paşalısın demek ve nededir bilmiyorum bu resmin bii kopyasını alıcam iznin olursa

evet fotoğrafçı arkadaşım çekti , diğerlerini de ekliycem , teşekkür ederim , henüz istediğim seviyeye gelmedim , bayrampaşa da body hocalığı yapan 2 tr şampiyonuyla çalışıyorum şu an

Back
Yukarı