Creatine ve protein tozunu tamamlama

Merhaba ;

Nox ürünleri ve creatin bende işe yaramayan ürünlerden onun için artık preworkout kullanmıyorum . Bunun yerine argenin içerikli ürünlerin daha yararlı olduğunu düşünüyorum ( GH Max gibi )

Kaan Yoğurtcu ;

Kasein kesinlikle çok yararlı bir ürün , eğer bütçeniz yeterliyse alın . Bütçeniz yeterli değilse lor ve süt ile de yeterli caseini sağlayabilirsiniz.
Casein ve whey protein yanında bir şey daha kullanmak istiyorum. Daha 4 ay olduğu için bcaa ve glutamine beraber kullanmak istemiyorm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Casein ve whey protein yanında bir şey daha kullanmak istiyorum. Daha 4 ay olduğu için bcaa ve glutamine beraber kullanmak istemiyorm

Aslına bakarsanız 4. ay olduğu için bunları kullanmanıza dahi gerek yok ama illa kullanacaksınız ben glutamin ve bcaa öneririm.

Bunlar kilo kaybına neden olmaz değil mi ? Çünkü kilo kaybetmek istemiyorum en fazla bir iki kilo almak istiyorm

Bir de bu iki ürünü 3 aylık bırakınca ama spora devam edince hacim kaybedermiyim ? Düşüş olur mu yani ?

Aslına bakarsanız düşüş ya da performansınızdaki artışları sadece supplementlere bağlamak doğru değil. Uyku düzenininz antremanınız , gün içerisindeki beslenme şekliniz sizin gelişmenizi ya da kas kaybetmenize sebep olur.Supplumentleri bıraktığınız zaman supplumentten elde ettiğiniz protein ve vitamin kadar , beslenemezseniz düşüş yaşarsınız

Aslına bakarsanız düşüş ya da performansınızdaki artışları sadece supplementlere bağlamak doğru değil. Uyku düzenininz antremanınız , gün içerisindeki beslenme şekliniz sizin gelişmenizi ya da kas kaybetmenize sebep olur.Supplumentleri bıraktığınız zaman supplumentten elde ettiğiniz protein ve vitamin kadar , beslenemezseniz düşüş yaşarsınız
Yani kas kaybı hacim kaybı yaşarım doğru mu anladım ?

Bnce nitro tech al içinde %3 creatin var ve sana 4 aylk bi çalışma için yeter protein ihtiyacnıda karşlarsn .

Back
Yukarı