creatin ile protein tozunu birleştirme

birleştirmek ten kastın tam olarak nedir?

kombinasyon mu demek istiyosun?Eğer öyle ise sorun olmaz .

Kreatin bolume baktim fakat duzgun bir bilgi buldugumu soyluyemem. Fakat benim antrenman yaptigim yerdeki antrenor kreatin i spordan hemen sonra icmem gerektigini soyluyor. Yanlislik payi olabilirmi?

Hayır ama 5gramı ikiye bölüp antreman öncesi ve sonrasıda alman iyidir.
Ayrıca çoğu protein tozunda creatine olmaz,olanlardada 5gram yoktu diye hatırlıyorum 1 ölçeğinde o yüzden protein markasını söylersen içeriğe göre daha sağlıklı yorumlar yapılabilir

ben on whey kullanıyorum antremandan önce 1 ölçek sonra 2 ölçek her iki seferdede 5 er gram kreatin alıyorum. Fakat kreatin 500 ml su üstüne 500 ml de protein tozu olunca miydeme ezyet oluyo daha dorusu içim istemiyor o kadar sıvıyı 2sini 500 ml suyun içinde alsam sorun olurmu diye sormuştum

kreatini çok büyütmüş gibisin tadı olmayan bir suplement tir kendileri su ile karıştırdığında tadını bile almıyosun.idman öncesi ve sonrası diye kullananlar var ben idman öncesi alanlardanım.Edge'nin dediği gibi her protein tozunda yoktur olsada grmı azdır,sana tavsiyem yinede ayrı içmen ;)

hiç bir sorun olmaz ben aynı shakerde yaptıgım karısımları yazayım sana bak :D

whey caseın creatıne
creatıne glutamıne halo
creatıne glutamın re-con
argınıne nox creatıne nıtrat
bazen de ucuyorum whey caseın creatıne glutamın ve re-con u bır shaker e koyuyorum 1500 ml lık dev bır sey var bır arkadas vermıstı bana :D

hatta shkaerlerımı sabahtan hazırlıyorum
1 whey
2 nox
3 amıno
4 glutamın +creatıne +halo
5 halo
6 whey
7 argınıne +glutamıne+ creatıne
8 caseın

bu sekılde 8 shakerım var hepsını sabahtan bu sekılde hazırlarım koyarım zamanı geldıkce su ekler calkalar ıcerım. ancak sunu sakın unutma suyu bol bol boy 250 ml dıyen urune 300 koyuyorum ben ve cok ıyı calkala cunkı tolzarın su ıcınde tamamen karısması lazımkı emelım cok ıyı gerceklessın

Son düzenleme:
Herhangi bir sikinti olmayacaktir. Ancak supplementlerin zamanlamasi konusunda bilgilerinizi gozden geciriniz.

Creatine ornegin idman oncesi veya sonrasi veya sonra- once alinabilir, tercih meselesi ornegin ben 2.5 gram once 2.5 gram sonra aliyorum.

Back
Yukarı