Merhaba arkadaslar. Ben optimum creatin ve optimum whey gold aldim. Normalde antrenmandan 30dk once 5g creatinimi ve ant sonrası 1olcek whey aliyordum. Fakat bana herhangi bir zamanda creatini alsanda olur dediler banada spor sonrasi ikisini karistirip almak daha kolay geldi simdi sorularima gecicem. wheyi 300 creatini 200ml su ile tuketirdim simdi ikisini birlikte alacagim icin 500ml su ilemi tuketmeliyim. 2. olarak bu creatini spor sonrasi alinca benim ant sirasinda kaslarda atpnin uzun sure kalmasini nasil saglayacak. 3. olarak yukleme olayi olmalimi
4. olarak spora gitmedigim gunler almaliyim ve 1ay hergun kullanirsak galiba 1hafta kullanmamak gerekiyormus bunun sebebi ne ve dogrumu ? 5. olarak duydugum kadariyla creatini kullanmayi birakinca kaslarindaki su azaldigi icin kuculuyormussun dogrumu ? Belki bu sorular daha once sorulmustur ama ben tam olarak bunlarin cevabini goremedim. Eger varsa cevaplari link atarsaniz sevinirim veya cevaplarsanizda sevinirim
4. olarak spora gitmedigim gunler almaliyim ve 1ay hergun kullanirsak galiba 1hafta kullanmamak gerekiyormus bunun sebebi ne ve dogrumu ? 5. olarak duydugum kadariyla creatini kullanmayi birakinca kaslarindaki su azaldigi icin kuculuyormussun dogrumu ? Belki bu sorular daha once sorulmustur ama ben tam olarak bunlarin cevabini goremedim. Eger varsa cevaplari link atarsaniz sevinirim veya cevaplarsanizda sevinirim