Cok kinciyim spor salonuna gitmekten acayip cekiniyorum ?

Arkadaslar 192 Boyunda 62 kiloyum.Hic arkadasim yok tek hayalim guzel bir vucudum olmasi fakat gecmiste cok agir ruhsal seyler yasadim.Cok doluyum biri dalga gectigi zaman hastanelik etmek veya oldurmekten korkuyorum.Kollarim alabildigine ince incenin de incesi tisort giyemiyorum.İnsanlarla konusamiyorum.Demir iradeliyim yapicma dediyssm birakmam ama dalga gecerlerse benle ne yapicam ? Biri aptal dese cildiran biriyim.Yasim 19.5 Tesekkurler ha bu arada ozel egitmen kac paradir sizce yalniz hocayla calismak ?

Macfit gibi yolgeçen hanı olmayan ortamı düzgün bir salona gidersen kimse sana birşey demeyecektir ki buna merdivenaltı diye tabir edilen yerler bile dahil. Ben salona başladığımda 28 cm kolum vardı. Hiç bir ağırlığın altına giremiyordum ama salondaki tecrübeli , yaşıtım, yaşımdan yüksek veya benden küçük olan yani her kesim beni motiveedici şeyler söylüyordu. Bizde böyle başladık vsvs. Kaldıramadığım yada inanmadığım diyeyim ağırlığı kaldırmaya calışırken hadi yapacaksın gibi şeyler söyleyerek veya yardım ederek gelişmemi sağladılar.
Salonda ortamın çok önemli olduguna inanıyorum. Özel eğitmen biraz tuzlu oluyor . Ders başına 100tl bile alanlar var.
Güzel bir salonda illa ki eğitmen veya hoca diye tabir edilen tecrübeli kişiler oluyor. Sora sora ve salonun eğitmenlerinden program alman yeterli olacaktır diye düşünüyorum başlangıçta.

Kardeşim spor salonunda herkes kendi halinde sana kimse birşey diyemez sen hedefini belirle ve ulaş eğitmenlere gelince boşa para verme burada herşeyi araştırarak bulabilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle çokta büyük bir yer olmayan şahsi kişi üzerine açılmış bir spor salonuna gidiyorum böyle yerleri MacFit tarzı yerlerden daha çok seviyorum çünkü daha samimi bir ortam oluyor hoca daha çok ilgileniyor sana da böyle bir yer tavsiye ederim böyle yerlerde insanlar seninle dalga geçmeyi bırak sen çalışırken yan gözle bile sana bakmazlar ama bu umursamamazlık değil rahatsız etmek istemediklerindendir eğer yapamadığın bir haraket olursa ister hocaya ister o an orada ki birisine sorman sana o haraketde yardımcı olmalarına yetecektir :) her spor salonunda ukala insanlar olabilir zaten bakınca anlarsın ukala olduklarını onlara konuşmak için yanaşmazsan sorun olmaz

Arkadaslar 192 Boyunda 62 kiloyum.Hic arkadasim yok tek hayalim guzel bir vucudum olmasi fakat gecmiste cok agir ruhsal seyler yasadim.Cok doluyum biri dalga gectigi zaman hastanelik etmek veya oldurmekten korkuyorum.Kollarim alabildigine ince incenin de incesi tisort giyemiyorum.İnsanlarla konusamiyorum.Demir iradeliyim yapicma dediyssm birakmam ama dalga gecerlerse benle ne yapicam ? Biri aptal dese cildiran biriyim.Yasim 19.5 Tesekkurler ha bu arada ozel egitmen kac paradir sizce yalniz hocayla calismak ?
Hocam evinde calisthenics yapabilirsin tek ihtiyacın barfiks demiri o kadar.Calisthenics araştır derim.

ben 1,5 haftadır KORHAN BALLI salona gidiyorum; memnunum; birebir eğitmen ilgileniyor... takılabilirler belki insanlar ama spor süresince ciddi olurlar; rahat ol.. bende de mesela biraz göğüsler büyük; kompleks yapmıyorum; napalım düzelteceğiz.. en son kampanya vardı 3 aylık 500 TL , reklama giriyorsa yeni üyeyim; silerse moderasyon sevinirim; yardımcı olmak için konuştum.

Senin gibi aşırı zayıf/kilolu olduğu için özgüveni yerlerde olan birçok insan var dışarıda.Daha önce benim olduğum gibi..Bu yolda birçok eleştirilere maruz kalabilirsin..(önce kilo al sonra spora git,,bunca zamandır bu kadar mı geliştin,,ben olsam çoktan kas yapmıştım vs.vs.)
ÖNEMLİ olan bunların hiçbirine aldırmayıp motivasyonunu yüksek tutman.Daha yeni başladığım halde(5ay) gelişimimden dolayı motive olup spora başlayan birçok insan oldu.Herkes gibi sende yapabilirsin.

Back
Yukarı