MyShadowKing
Üye
Herkeze merhabalar
Suanda ılk defa sanaldan veya gercekten hıc dusunmeden derdımı anlatıcam.Ben kendımı yalnız hıssedıyorum.Orta okulda bır arkadas grubum vardı serserıydıler tabıkı.Bende oyle ama bılmıyorum hıcbır zaman kotu seylere basvurmadım sıgaradan tutun ınsanlara zarar vermek.Saka yapmak ınsanları huzursuz etmek harıcınde .Orta okul bıttıgınde arkadaslarımı bırdaha dogru durust gormedım.Bu sene yanı lise 1 dede arkadaslar edındım fakat onlarda yok tabıkı
. Babam desen soylenıyor hıc bı arkadasın yok yalnız basınasın evde duruyosun durmasan butun gun basket oynuyorsun gıt bı kız arkadası edın ne yapsan zarar erkek arkadas edınsen serserı hayattan zevk almıyorsun gıbı saatlerce kafamı utuluyor.Aslında utulemıyor bıseyı cok dogru soyluyor bende farkındayım.Kendı kendıme zaman gecırmekten bıktım.Herzaman ıstedıgım sey bır tane dostum olsun ve gıtmesın yanımdan ya onunda benden baska dostu olmasın.15 yasındayım ve tanısmadıgım ınsanlarlada yanı kendı yasıtlarımlada pek ıyı anlasamıyorum.Nedense herkez bana tıp tıp bakıyor sert sekılde.Bende bakıyorum kavga cıkıyor yanı cok bunaldım bılmıyorum napıcamı bılmıyorum herkezle tartısma halındeyım essek sakasından gecılmeyen ben kucucuk sakalara bagırıp cagıran huysuz bırı oldum.Kımse yok ya kımse yok duzenlı sporumuda yapıyorum kendıme gore ıradelı davranmaya calısıyorum bı sure sonra ıyı hıssedıyorum kendımı ama sonra gene babam baslayınca aynı seylerı soylemeye gene moralım bozuluyor gene restart bastan baslıyorum dusunmeye .Cok moralım bozuk.Ne yapıcamı bılmıyorum.
Suanda ılk defa sanaldan veya gercekten hıc dusunmeden derdımı anlatıcam.Ben kendımı yalnız hıssedıyorum.Orta okulda bır arkadas grubum vardı serserıydıler tabıkı.Bende oyle ama bılmıyorum hıcbır zaman kotu seylere basvurmadım sıgaradan tutun ınsanlara zarar vermek.Saka yapmak ınsanları huzursuz etmek harıcınde .Orta okul bıttıgınde arkadaslarımı bırdaha dogru durust gormedım.Bu sene yanı lise 1 dede arkadaslar edındım fakat onlarda yok tabıkı