Dostum clean bulk yaparken yemeği biraz kestiğimiz yağı azalttığımız icin mutlaka bi yerlerden kilo kaybı olucak benim sorum kilo kaybı olunca kas kaybında olmazmıDostum clean bulku ne olarak anladın bilmiyorum ancak clean bulk kalori (protein karb...) sayılara yapılan diyettir.
Spor esnasında derken spor yaparken yemek yiyemediğin için yapamazsın ama clean bulk yaparken spor yaparsan iyi olur
vücüt geliştirme ve eğer kilo vermek istiyorsan cardio da yapabilirsin farketmez.
Clean bulk süresi sana bağlıeğer istersen ömür boyuda öyle yaşayabilirsin
![]()
Dostum clean bulk ta aldığın kalorinin 500 üstü alıyorsun. Kalori fazlası olduğu için kg vermessin .senin dediğin definasyom.clean bulkts makrolar ına dikkat ederek yersin.ama genede lalori fazlası vardır. Dirtu bulkta kalori fazlasına bakmadan kalori saymadan yapılır.Dostum clean bulk yaparken yemeği biraz kestiğimiz yağı azalttığımız icin mutlaka bi yerlerden kilo kaybı olucak benim sorum kilo kaybı olunca kas kaybında olmazmı
öncelikle clean bulkta yağ kesme gibi birşey yokturDostum clean bulk yaparken yemeği biraz kestiğimiz yağı azalttığımız icin mutlaka bi yerlerden kilo kaybı olucak benim sorum kilo kaybı olunca kas kaybında olmazmı